In bijna elke stad vind je wel een schoonheidssalon, schoonheidsinstituut of beauty salon. Daar werken schoonheidsspecialisten. In veel gevallen zijn dat vrouwen.

De schoonheidsspecialiste geeft verzorgende, ontspannende of cosmetische behandelingen aan het gezicht of lichaam. Daarnaast geeft zij/hij ook adviezen en heeft kennis van goede producten.

Veel bruiden kiezen er voor om vlak voor of op de trouwdag naar de schoonheidsspecialiste te gaan, om zich lekker te laten verwennen. De schoonheidsspecialiste is er niet alleen voor de bruid. Steeds meer mannen weten de weg te vinden naar een schoonheidssalon. Dus ook de bruidegom is daar welkom.

Schoonheidsbehandeling salon

Wanneer je nog nooit naar een schoonheidsspecialiste bent geweest zal er bij het eerste bezoek een huidanalyse worden gemaakt. Bij een probleemhuid zal er een behandelplan worden opgesteld. Heb jij als bruid of bruidegom last van een probleemhuid dan is het raadzaam om vroegtijdig naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Indien zij geen passende oplossing voor je hebben zullen ze je doorverwijzen naar een huidspecialist. Huidproblemen kunnen onder andere zijn: acné, pigmentvlekken, couperose, rosacea, wratjes of blaasjes. Ga in dit geval voor een eerste behandeling een jaar tot een half jaar voor je trouwdag naar de schoonheidsspecialiste. Daarna volgt er elke 6 tot 8 weken een nieuwe behandeling, afhankelijk van de ernst van het probleem.

Vragen stellen

Vraag altijd wat de behandeling inhoudt. Hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn. Hoe lang een behandeling duurt, en niet onbelangrijk, vraag hoeveel de behandelingen kosten.

Tip

Ben jij op zoek naar een schoonheidssalon, schoonheidsinstituut of beauty salon kijk dan eens in onze bedrijvengids.

Schrijf een reactie

5 × 5 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord