Waarom een manicure?

Er zullen weinig dagen in jullie leven voorkomen waarop er zo vaak gevraagd wordt om je hand te laten zien. Iedereen wil natuurlijk de trouwring bewonderen en dat is begrijpelijk. Het is naast jullie bruidskleding het mooiste sieraad op deze dag. Ook met het tekenen van de trouwakte en het aansnijden van de bruidstaart staan jullie handen in de schijnwerpers en zal er menig keer een foto worden gemaakt. Daarom horen de handen en nagels van bruid en bruidegom er perfect verzorgt uit te zien. Een manicurebehandeling kan daar voor zorgen.

Manicurebehandeling, wat is dat?

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral van de nagels. Door middel van warmtebaden en vochtregulerende lotions wordt de huid gekalmeerd. Bij de nagels worden de nagelriemen naar achteren geduwd en de nagels mooi in vorm gevijld. De dode huidcellen worden van de nagels verwijderd en de nagelriemen ingewreven met nagelriemolie. Daarna kun je de nagels laten lakken.

Nagels van bruid en bruidegom

Tegenwoordig zijn de nagelstudio’s erg in opkomst. Bij de nagelstyliste kun je terecht voor de verzorging en het laten lakken van de nagels. Ben jij iemand die nagels bijt dan zijn kunstnagels een uitkomst. Wat zijn mooie bruidsnagels? De french manicure zorgt voor een natuurlijke look van de nagels. De nagels krijgen een lichtroze nagellak en de nagelranden een witte. Hierdoor krijgen de nagels een hele natuurlijke uitstraling.

Tips

Een gezonde voeding zorgt voor gezonde nagels. Gebruik dagelijks een goede handcrème, zo krijg je soepele en zachte handen. Heb je je handen gewassen duw dan zo nu en dan met de handdoek ook je nagelriemen zachtjes terug. Wanneer je last hebt van hele droge of schrale handen, wrijf ze dan voor het slapen gaan in met een vaselinezalf.

Bedrijven vind je in onze bedrijvengids.

Schrijf een reactie

twee × 5 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord