Niet iedereen is bekend met een schoonheidssalon en nog altijd vragen veel bruiden zich af wat er allemaal mogelijk is? In een schoonheidssalon, schoonheidsinstituut of beautysalon kun je diverse behandelingen laten doen. Voorbeelden zijn: huidverzorging door middel van een gezichtsbehandeling, een proefmake-up, bruidsmake-up, manicure, lichaamsmassage, verwijderen van lichaamsbeharing en het behandelen van een probleemhuid. Een aantal behandelingen zijn ook prima geschikt voor de bruidegom.

Voor welke behandeling kiezen bruiden?

De meeste bruiden kiezen voor een gezichtsbehandeling in combinatie met een gezichtsmassage eventueel aangevuld met een bruidsmake-up en manicure.

Waaruit kan een gezichtsbehandeling bestaan?

Gezichtsreiniging:

Gezichtsbehandeling bruid

Wanneer de schoonheidsspecialiste weet welk huidtype je hebt wordt je gezicht gereinigd met een daarop afgestemd product, dit kan een reinigingsmelk zijn. Daarna wordt er vaak gebruik gemaakt van een ronddraaiend borsteltje voor een extra reiniging.

Wenkbrauwen epileren:

Wenkbrauw epileren

Epileren gebeurt nog veel met een gewoon pincet, uiteraard is dit niet geheel pijnloos. In Nederland werken ook oosters georiënteerde schoonheidsspecialisten die de wenkbrauwen epileren met een draad. Met een speciale draad gaan ze razendsnel over de huid en verwijderen zo de haartjes.

Scrub of peeling:

Gezicht vrouw scrubben

Door een milde crème met daarin kleine korreltjes over de huid te masseren laten de de dode huidcellen los en wordt de huid zacht.

Stoombadje:

Stoombad vrouw in spa

Een stoombadje wordt vooral gebruikt bij mensen die veel last hebben van mee-eters en comedonen. Uit een apparaat wordt stoom geblazen op het gezicht, nek en decolleté. Daardoor gaan de poriën openstaan waardoor mee-eters en comedonen verwijdert kunnen worden.

Gezichtsmassage:

Gezichtsmassage vrouw

Bij een gezichtsmassage wordt niet alleen het gezicht maar ook het decolleté en delen van de schouders en rug meegenomen. Vaak ook de hoofdhuid. Het product dat gebruikt wordt is afhankelijk van het jaargetijde en je huidtype. Door de massage wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en het heeft een heerlijke ontspannende werking.

Bruidsmake-up:

Lippenstiften vrouw

Ben je al bekend met een schoonheidssalon en de schoonheidsspecialiste dan kun je een bruidsmake-up laten aanbrengen. Ben je echter een leek op dit gebied, dan is het raadzaam eerst een proefmake-up te laten doen. Doe dit een aantal maanden voor de trouwdag.

Overige behandeling

Manicure:

Behandeling bij manicure

Behandeling van handen en nagels.

Schrijf een reactie

drie + twintig =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord