Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Wil jij een unieke trouwfoto? Laat een fotomozaïek maken!

Alle onvergetelijke momenten van je bruiloft kun je vatten in één beeld. Bij Moz-Art.nl maak je van je mooiste huwelijksfoto een prachtige fotomozaïek die is opgebouwd uit heel veel andere kleine foto’s.

Fotomozaiek

Tijdens je bruiloft wordt ongetwijfeld veel gefotografeerd. Door de bruidsfotograaf, maar ook door je vrienden en familie. Deze foto’s kun je na de bruiloft verzamelen en samenbrengen tot een fotomozaïek.

Bij Moz-Art.nl werkt dat heel eenvoudig. Je hoeft geen ingewikkelde software te downloaden, want je werkt online. Je kunt er eventueel ook met anderen aan werken. Het fotokunstwerk wordt gedrukt op canvas, aluminium, kunststof (forex) of tuindoek.

Een fotomozaiek kan overigens ook een prachtig huwelijkscadeau zijn. Een fotokunstwerk, dat is samengesteld uit foto’s van alle gasten, vormt een blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven. Kijk voor meer informatie op de website van www.moz-art.nl en laat je inspireren.