Als je gaat trouwen wil je dat alles speciaal is, dus ook de foto’s van de dag. Help de fotograaf een handje door van tevoren een aantal ideeën aan te dragen. Ná de bruiloft maak je de herinneringen aan de mooiste dag uit je leven tastbaar op een prachtige wanddecoratie. Enkele leuke concepten die je gratis mag jatten 😉

1. Klassiek zwart wit

Waarschijnlijk raakt de klassieke zwart wit foto nooit uit de mode! Met alle gasten in nette kleding in een prachtige kerk ademt de foto een traditioneel romantische sfeer. Wanneer neem jij deze foto beter dan tijdens de traditionele ceremonie in de kerk? Hét moment voor een foto!

Zwart wit foto van huwelijksceremonie in de kerk

Tip: Druk zwart wit foto’s af op aluminium voor een bijzonder effect over de witte elementen in de foto.

Laat zien hoe enthousiast je bent!

Houd je niet van tradities en formele foto’s? Gooi alle traditionele ‘regels’ voor trouwfoto’s overboord en maak een mooie springfoto! Het enthousiasme spat er vanaf en het resultaat is altijd verrassend!

Bruidspaar springend op de foto

Tip: kies de mooiste springfoto uit en print de afbeelding op canvas.

3. Speel met de sluier van de bruid

Het middelpunt van de belangstelling op de bruiloft is natuurlijk dé jurk! Laat je een handje helpen door de wind en creëer een magisch effect met de sluier van de jurk. De witte tinten geven de foto vooral ’s avonds een sprookjesachtig effect!

Bruidspaar

Tip: print je sprookjesfoto op exclusief plexiglas voor levendige kleuren die van je muur afspatten.

4. Doe eens gek!

Wees creatief en bedenk iets geks waar je achteraf verschrikkelijk om moet lachen. Trek gekke bekken, zet mekaar achter elkaars rug om voor schut en zorg voor grappige momenten. Niks dan ‘happy feelings’ bij het terugdenken aan je bruiloft.

Crowdsurfing bruidspaar

Tip: vereeuwig je foto op canvas en gebruik bijvoorbeeld een zwart wit of sepia effect.

5. Samen schuilen voor de regen

Breng “in voor en tegenspoed” direct in de praktijk op je bruidsfoto. Ook als het regent maak je samen de mooiste foto’s. Samen voor de regen schuilen heeft iets romantisch. Hierbij zorgt de bruidegom uiteraard dat de bruid droog blijft in de regen!

Bruidspaar in de regen

Geef de afbeelding een natuurlijke tint door voor hout te kiezen als materiaal om op af te drukken.

Geniet voor altijd van de mooiste dag uit je leven door je dierbaarste herinneringen vast te leggen en om te toveren tot een topstuk aan de muur! Welk idee gebruik jij?

Schrijf een reactie

tien − acht =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord