Als bruidegom regel je samen met je partner de bruiloft en de voorbereiding van jullie huwelijk. De belangrijkste gebeurtenissen regelen jullie dus samen. Daarom nog wat extra tips voor de bruidegom. Geen grootse dingen, maar tips die belangrijk genoeg zijn om te weten en niet te vergeten.

Bruidsboeket

Bruidegom geeft bruidsboeket

Verdiep je in de wensen van je partner. Als je rekening houdt met de kleur en de betekenis van de bloemen, dan krijgt het bruidsboeket een toegevoegde waarde. Op onze site kun je alles terug vinden over het bruidsboeket.

Trouwring

Trouwringen

Ben je overgevoelig voor een bepaalde metaalsoort, vertel het de juwelier of edelsmid, zodat gezocht kan worden naar een alternatief. Dat is bij trouwringen heel goed mogelijk.

Trouwpak

Bruidegom in trouwpak

Wanneer je een trouwpak koopt dat nogal wat geld heeft gekost of een kostuum dat je in de toekomst nog vaker wilt dragen, koop dan een kledinghoes, zodat het stofvrij kan worden opgeborgen.

Stropdas

Opgerolde stropdassen

Wil je de stropdas netjes en ongekreukt houden? Rol deze dan op of hang hem op een speciale hanger voor stropdassen.

Zakdoek

Doos zakdoeken

Zorg dat je een schone gladgestreken (witte) zakdoek bij je draagt. Dit is handig om je partner aan te reiken wanneer deze een traantje moet wegpinken of om je eigen zweetdruppeltjes weg te deppen.

Horloge

Horloge bruidegom

Bij een officieel trouwkostuum zoals een smoking, rokkostuum en jacquet wordt geen horloge gedragen.

Manchetknopen

Manchetknoop bruidegom

Leg deze klaar op een niet mis te lopen plek. Dit is echt iets om snel kwijt te raken omdat de meeste mannen deze normaal niet gebruiken.

Ondermode

Bruid wordt verrast door ondergoed man

Verras je partner tijdens de eerste huwelijksnacht met bijzondere ondermode. Een mooie boxer met een grappige tekst of afbeelding kan zorgen voor humor.

Overmatige transpiratie

Overhemden

Wanneer je veel transpireert zorg dan voor een extra overhemd, zodat je ’s avonds kunt wisselen van overhemd. Dit is tevens een mooi moment om nog even deodorant te gebruiken. Bij de drogist zijn middeltjes te koop om overmatige transpiratie voeten tegen te gaan.

Noodpakketje in een tasje

Als je regelmatig medicijnen moet slikken, zorg dan dat je deze bij je hebt. Eventueel ook pijnstillers. Een extra overhemd en deodorant, als je veel transpireert. Heb je snel last van pijnlijke voeten, dan kun je zorgen dat je gemakkelijk zittende schoenen bij je hebt. Natuurlijk draag je die pas na afloop van alle officiële gebeurtenissen. Ze moeten natuurlijk wel kleuren bij de rest van jouw kleding. Geef dit tasje met inhoud in bewaring bij een goede vriend of familielid, die ook op de bruiloft aanwezig is.

Schrijf een reactie

drie × vijf =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord