Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Bruidegom

Een bruidegom is de benaming voor een man op de dag dat hij trouwt. Traditiegetrouw vroeg de bruidegom in het verleden toestemming aan de vader van de bruid om te mogen trouwen. Tegenwoordig wordt dit veel minder gedaan. Volgens de tradities mag de bruidegom de bruid niet zien voor de huwelijksdag, regelt hij het bruidsboeket en trouwvervoer en de speech.

Aanbevolen trouwartikelen

Bestel bij onze partner online de leukste trouwartikelen voor jullie bruiloft.

Hairclips Pearly per 2Bruidspaar Bruid of Bruidegom vast 2 assortiBruidspaar Bruid Hand op eigen SchouderBadeend Flashing Love WhiteBruidspaar Bruid draagt Bruidegom op SchouderLinkoloon 6 inch Crystal GeelTafelconfetti Hartvorm Goud FolieSweet Tin Blikje met Pepermunt HartjesQualatex Modelleerballon 160Q SilverQualatex 5inch Pastel Pearl AssortiWeddingcamera GoudSlinger Duif BordeauxTafelkaartjes Turquoise OrnamentenQualatex 5inch Radiant Pearl Sapphire BlueBruidspaar Bruid en Bruidegom houden elkaar vastLint 10 mm Bordeaux 55 meter

Overzicht trouwartikelen