Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Trouwpakken Zwolle: bedrijven om een pak te kopen in Zwolle

Trouwpak of trouwkostuum zoeken in de regio van Zwolle?
Wij bieden adressen waar jij je trouwkleding of gelegenheidskleding kunt vinden in de herenmodezaken van Zwolle of omgeving. Bekijk de collectie mannenkleding in diverse winkels in regio Zwolle. Wij wensen de bruidegom of gast van de bruiloft succes met het vinden van de juiste herenkleding!

Pak/trouwkostuum in regio Zwolle

Bekijk resultaat 1 - 6 van in totaal 6 resultaten

Oldebroek - Gelderland

Van de Schootbrugge

Schootbrugge Mannenmode is sinds jaar en dag gespecialiseerd in trouwkostuums. Standaard is er een grote collectie trouwkostuums aanwezig die elk seizoen weer een aantal keer aangevuld wordt met nieuwe collectie, zodat je er het hele jaar door een mooie wisselende trouwcollectie aantreft.

Wilt u echt eens iets anders? Schootbrugge Mannenmode heeft de mogelijkheid om uw trouwkostuum op uw lijf op te meten en samen met u uw kostuum te ontwerpen. U bepaalt zelf de stof, kleuren, materialen, voering, stiksels, knopen, het model enz. Het trouwkostuum wordt speciaal voor uw lichaam gemaakt en ontworpen zodat het een volledig eigen ontwerp is. Bijna alles is hierbij mogelijk en het kostuum zal als een 2e huid passen. De levertijd van dit speciaal voor u op maat gemaakt kostuum ligt tussen de 5 en 7 weken.

Het verkoopteam van Schootbrugge Mannenmode zal u graag adviseren bij het maken van uw keuze. U kunt altijd even langskomen of een afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie/thee u laten informeren over de vele mogelijkheden die Schootbrugge Mannenmode u biedt.

Urk - Flevoland

Brouwer's Mannenmode

Brouwer’s mannemode heeft een eigen speciale bruidegomsafdeling. Hier kun je op afspraak jouw trouwpak voor je mooiste dag uitzoeken.

Leen en Klaas Brouwer hebben beide al jaren ervaring in het vak en kunnen u net dat stukje extra advies geven om jou als je in je trouwpak staat het echte bruidegomsgevoel te geven. Bijpassende accessoires Schoenen, je kan van top tot teen bij Brouwer’s mannenmode terecht. Je trouwkostuum wordt in ons eigen atelier vermaakt. De vermaakkosten zijn in de meeste gevallen gewoon service.

In alle rust en op je gemak, daarom op afspraak, passen en advies krijgen zodat je op de mooiste dag er natuurlijk TOP uitziet.

Zwolle - Overijssel

Young Men's Shop Zwolle

Bij Young Men’s Shop begrijpen wij dat u op een van de belangrijkste momenten in uw leven ook het allerbest voor de dag wilt komen. Daarbij adviseren wij u niet alleen over de grote lijnen, maar ook over de kleinste details. Onderscheidt uzelf door te kiezen voor een schitterend kostuum.

Zwolle - Overijssel

HKC Hony Mode

Bij Hony vind je alle denkbare trouwpakken en trouwkostuums. HKC Hony heeft de grootste collectie bruidegommode en gelegenheidskleding van Noord-Nederland. Er is keuze uit een eigentijds, traditioneel, uitdagend, uitbundig, hip en trendy bruidegoms kostuum. En Hony is voordelig en betaalbaar. Er is al een 3-delig trouwpak, Italiaans gesneden en op maat gemaakt vanaf € 399,-.

Om je te helpen bij het uitkiezen van een trouwkostuum werken wij graag op afspraak, zodat onze adviseur je alle aandacht kan geven die je verdient! Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor alle accessoires zoals schoenen, riemen, stropdassen en manchetknopen.

Bij HKC Hony in Zwolle vind je de mooiste merken trouwkostuums voor de bruidegom: Cossmo, Masterhand, Porto di Como, Scabal, Tziacco, Van Gils, Wilvorst, Ledub, Immediate en Profuomo.

Raalte - Overijssel

Ter Haar Mode voor dé man

Zwolle - Overijssel

Houtman Mode Zwolle