Zij blij bruidsfotografie trouwfoto

Zij Blij Trouwfotografie

's-Gravenhage, regio Den Haag

Prijsklasse

Gemiddeld

Introductie

Elke fotoshoot is voor trouwfotograaf Peter van Beek een uitdaging: iedere reportage moet wat hem betreft van WorldPressPhoto kwaliteit zijn. Ieder bruidspaar verdient de mooiste trouwfoto’s en krijgt die dan ook. Naast de belangrijke momenten van de dag (het ja-woord, de kus, de ringen) heeft hij ook oog voor alle andere dingen die er gebeuren: zo krijg je een reportage die niet alleen mooie portretten bevat, maar ook de sfeer van de dag weet te vangen.

Ook de portretfoto’s hoeven niet allemaal geposeerd en gepolijst te zijn: jullie kunnen gewoon jezelf zijn: dat levert echte foto’s op die hip, energiek en spontaan zijn.

Voor Peter van Beek is de fotoshoot met het bruidspaar een belangrijk deel van de bruiloft: niet iets wat tussendoor ook nog even afgevinkt moet worden. Natuurlijk: het maken van die onvergetelijke foto’s is het werk van de fotograaf, maar hij kan dat niet zonder het bruidspaar.

Jullie trouwreportage is het resultaat van een goede samenwerkingtussen de fotograaf en het bruidspaar. Trouwfoto’s waar je echt de tijd voor hebt genomen, zijn zoveel mooier dan foto’s waarop te zien is dat je gedachten eigenlijk al bij de lunch, de toost en de taart zijn!

Peter werkt graag met infrarood inflitslicht, wat een heel bijzonder effect oplevert. Door op deze manier te fotograferen, lijkt een foto bijna surrealistisch: het lijkt een studiofoto, terwijl hij in de buitenlucht is gemaakt. Daarnaast heeft Peter een traditie als internationaal reportagefotograaf waardoor een mix van spontaniteit, snapshot en puurheid ontstaat.

Hoewel een fotograaf op je trouwdag van onschatbare waarde is, moet hij eigenlijk niet opvallen: het is jullie grote dag, en Peter probeert dan ook zoveel mogelijk onopvallend aanwezig zijn. Zo is het bruidspaar het stralende middelpunt en kunnen jullie later nog heerlijk nagenieten aan de hand van jullie foto’s.

Sterke punten bedrijf

  • Zeer gedreven
  • Betrokken
  • Professional

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een prachtig en verrassend resultaat en een fijne samenwerking.

Goed om te weten

Zeer redelijke tarieven.

Extra informatie

Kijk voor de vele internationale reportages van Zij Blij’s fotograaf peter van Beek op zijn overkoepelende website en geniet van indrukwekkend werk van over de hele wereld: www.petervanbeek.com

Bedrijfsgegevens van Zij Blij Trouwfotografie

Cederstraat 146
2565 JS 's-Gravenhage
06 4827 8533

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord