Hotel de Veluwe

WestCord Hotel de Veluwe

Garderen, regio Arnhem

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

WestCord Hotel de Veluwe is prachtig gelegen te midden van de Veluwse bossen in het gezellige dorp Garderen. Uw bruiloft kan van begin tot eind gevierd worden in ons hotel. Hiervoor kunt u terecht op onze mooie terrassen, het gezellige grand café, restaurant of in onze sfeervolle feestzalen.

Wij beschikken over lange ervaring in het organiseren en verzorgen van bruiloften. Samen met u bespreken we graag uw wensen, zodat we de zorg voor deze dag volledig uit uw handen kunnen nemen en u kunt genieten van een van de mooiste dagen van uw leven.

Onze weddingplanner adviseert u graag over onze mogelijkheden.
Als basis hebben wij een aantal receptie- en feestarrangementen samengesteld inclusief champagne & bruidstaart, hapjes & drankjes. Samen met u bespreken we alle mogelijkheden en adviseren wij u ook graag op gebied van bruidstaarten, decoratie, muziek, fotografie en trouwauto’s.

Na afloop van uw bijzondere dag kunt u genieten van een heerlijke overnachting in onze luxe bruidssuite. Indien u uw huwelijksfeest bij ons viert, bieden wij u de bruidssuite aan. Onze romantische bruidssuite beschikt over een kingsize bed, zithoek met flatscreen, badkamer met jaccuzzi & minibar. Ook uw gasten kunnen na afloop van het feest tegen een speciaal tarief blijven overnachten.
Trouwplannen?

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Onze weddingplanner is bereikbaar op 0577-461951

Sterke punten bedrijf

  • Wij kunnen uw gehele dag verzorgen incl. trouwen op locatie, receptie, feest, diner en overnachting
  • We zijn zeer flexibel
  • Gemakkelijk bereikbaar, grote parkeergelegenheid
  • Prachtig gelegen te midden van de bossen

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Alle zorg uit handen, u kunt zich richten op genieten van deze bijzondere dag en wij zorgen ervoor dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Sfeervolle locatie, gastvrij, lekker eten en drinken, gezelligheid, een onvergetelijke dag.

Goed om te weten

WestCord Hotel de Veluwe is een familiebedrijf. Alle medewerkers zijn betrokken en hebben plezier in hun werk. Uw bijzondere dag is voor ons een feest om te mogen verzorgen.

Bedrijfsgegevens van WestCord Hotel de Veluwe

Oud Milligenseweg 62
3886 MJ Garderen
0577 46 19 51

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord