• Bruidspaar in oldtimer van We Love Oldtimers
  • Oldtimer van We Love Oldtimers
  • Oldtimer van We Love Oldtimers
  • Oldtimer van We Love Oldtimers
  • Oldtimer van We Love Oldtimers

We love Oldtimers

Houten, regio Utrecht

Prijsklasse

Boven gemiddeld

Introductie

Bij HuurEenOldtimer kunnen jullie de mooiste oldtimers en trouwauto’s huren voor jullie grote dag! Wij beschikken over een breed assortiment oldtimers waarmee jullie een spetterende entree kunnen maken op jullie trouwdag. We hebben drie Volkswagen Kever Cabriolet’s. In het wit, lichtblauw en mintgroen.

Daarnaast hebben we een MGB, een Porsche 356 Speedster (replica), een Fiat 500, verschillende Volkswagenbusjes en Kevers en een Volvo Amazon.

Bij HuurEenOldtimer hebben jullie de unieke mogelijkheid om zelf te rijden en/of gebruik te maken van onze handige breng en/of haalservice. Zodat jullie geen omkijken hebben naar jullie trouwvervoer wat ophalen en terugbrengen betreft. Hebben jullie liever een chauffeur? Maak dan gebruik van onze chauffeursdienst. Maar jullie mogen je uiteraard ook door een vriend of familielid laten rondrijden. Iedereen met een rijbewijs mag in onze oldtimers rijden!

Ook kunnen jullie de oldtimer persoonlijk maken met een gepersonaliseerde kentekenplaat of raamsticker met jullie trouwdatum of jullie voornamen. Dit zal prachtig staan op jullie trouwfoto’s.

Nieuw bij HuurEenOldtimer: Retro Photo Booth in een Volkswagenbus!

HuurEenOldtimer ligt zeer centraal gelegen. Onze loods vinden jullie in Nieuwegein (Utrecht), vlak langs de A27. Jullie zijn altijd welkom om onze oldtimers een keer live te komen bewonderen en de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen jullie ook eerst een kijkje op onze internetpagina nemen. Zie www.HuurEenOldtimer.nl We zien jullie aanvraag graag tegemoet!

Sterke punten bedrijf

  • Keuze uit meer dan 22 verschillende oldtimers
  • Zelf rijden in onze oldtimers
  • Breng en haalservice
  • Chauffeurs diensten

Winnaar LOVE Awards 2018 beste trouwvervoer!

Wat mogen bruidsparen verwachten?

De beste service, verschillende mogelijkheden en unieke oldtimers waar zelf in gereden mag worden!

Goed om te weten

Onze mooie Vw busjes kunnen omgebouwd worden naar een Photobooth in de avond!

Bedrijfsgegevens van We love Oldtimers

Edelhertakker 45
3994 E Houten
06 1579 8384 | 030 260 00 27

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord