Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Villa JoJo

“Villa JoJo zorgt dat ook de kleinste gasten het op jullie dag naar hun zin hebben”

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk! Er is al een hoop geregeld, maar hebben jullie al aan de kinderen op de bruiloft gedacht?

Villa JoJo zorgt dat ook de kleinste gasten het op jullie dag naar hun zin hebben!

Villa JoJo zorgt voor een heuse * Kidscorner* waar naar wens diverse activiteiten georganiseerd worden. Denk aan een creatieve Knutselhoek, het Mobiele Kook café, een Foto- & Verkleedhoek, Schminken en Glittertattoos, Springkussen & Limonadefontein of misschien wel een Spellenplein?! Aan zowel de kleinere als de grotere kinderen wordt gedacht.

Afhankelijk van het aantal kinderen, de locatie en de wensen van het bruidspaar zorgt Villa JoJo voor passende activiteiten.

Ook bieden wij de *Wedding Nanny* service. Wij zorgen voor professionele kinderopvang tijdens uw bruiloft. Villa JoJo creëert een gezellige kinderhoek met kussens, speelgoed en voorleesboekjes om de allerjongste gasten te vermaken.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de kinderopvang en/of een pedagogische achtergrond en zijn allen in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sterke punten bedrijf

  • Professioneel
  • Enthousiast
  • Creatief

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Villa Jojo zorgt ervoor dat de allerjongste gasten plezier hebben op jullie dag en vermaakt worden met leuke en creatieve activiteiten.

Goed om te weten

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Van klein, simpel en gezellig tot groots en spectaculair. Naar wens worden de activiteiten en de *kidscorner* ingericht.

Contactgegevens:

Dussenstraat 32
2134 DL Hoofddorp
Mobiele telefoon: 06 5103 3223
Bedrijf opslaan in je checklist