Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Verhaaloverliefde.nl

“Video's over het ontstaan van jullie relatie tot aan het moment van trouwen”

Prijsklasse

Onder gemiddeld

Korte introductie

Wij maken video's over het ontstaan van jullie relatie tot aan het moment van trouwen. We nemen een interview op met vragen als: Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Was het liefde op het eerste gezicht? De eerste kus? en nog veel meer. Apart van elkaar opgenomen zodat het verrassend is voor de ander bij het bekijken. Daarnaast kiezen we samen foto's uit en schieten we nog mooie beelden van jullie in de omgeving. Deze video kan je bekijken op je trouwdag maar ook gebruiken als trouwaankondiging. Door een DVD als trouwkaart te versturen of met een Qr-code op de trouwkaart. Kijk voor meer informatie en een voorbeeld op onze website.

Sterke punten bedrijf

  • Originele trouwaankondiging
  • Mooi vorm gegeven
  • Grappig

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een mooie video over het ontstaan van jullie relatie van tussen de 3 en 5 minuten voor vertoon op bruiloft, op DVD of op trouwkaart. Daarnaast nog een onbewerkte versie van het hele interview van beide om zelf terug te bekijken.

Goed om te weten

Wij maken opnames door heel het land voor een vaste prijs.

Contactgegevens:

Koning Nobelpad 20
3813 KK Amersfoort
Bedrijf opslaan in je checklist