Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Trouwringenvoordeel.nl

“De voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België”

Prijsklasse

Voordelig

Korte introductie

Wij zijn een Online Juwelier en een groothandel met een mooi en divers assortiment goedkope ringen, goedkope verlovingsringen, vriendschapsringen, relatieringen (Gouden ringen, Zilveren ringen, Witgouden ringen, Titanium ringen, Platina ringen, Palladium ringen, Stalen ringen, bijzondere ringen, bicolor ringen en tricolor ringen) tegen de scherpste prijs van Nederland.

Trouwringenvoordeel.nl is de voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België, prijzen die 35% tot zelfs 50% lager zijn dan bij de juwelier.

Sterke punten bedrijf

  • Alle trouwringen / verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl worden geleverd met het officiële Waarborgkeurteken.
    De goudlegering voldoet aan de strengste eisen en geeft aan dat er zoveel zuiver goud in de ringen verwerkt is als aangetoond. Dus je weet zeker dat het echt goud betreft.
  • Op alle goedkope trouwringen / goedkope verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl hebben jullie levenslang garantie op productie fouten van de ringen.

Wat mogen bruidsparen verwachten?

U kunt ons een mail sturen met daarin al uw wensen en welke goedkope verlovingsring of goedkope trouwringen u wilt kopen. U krijgt een offerte binnen 24 uur van ons terug. Ook kunt u via onze webshop een goedkope verlovingsring of goedkope trouwringen bestellen. Indien u de ringen wilt kopen of in het echt wilt bezichtigen, kunt u bij ons uw dummies bestellen of een afspraak maken. Wij zijn een online juwelier met een o.a. een groot assortiment goedkope trouwringen en goedkope verlovingsringen. Voordat wij de ringen op maat maken kunnen wij u ook een ringbos of dummy ringen toesturen zodat u in alle rust de goede ringmaat kunt meten. U bent dan zeker van de goede ringmaat!

Wanneer u de maat bepaald heeft kunt u deze samen met de gravures die u graag in de trouwringen zou willen hebben doorgeven, wij zorgen ervoor dat deze er gratis in worden gezet.

Goed om te weten

Mail ons voor een afspraak, of bestel gelijk een dummy uit onze shop!

Contactgegevens:

Twentepoort Oost 61
7609 RG Almelo
Telefoonnummer: 085 401 71 48
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite