Recreatiepark Ermerstrand

Recreatiepark Ermerstrand

Erm, regio Drenthe
|

Bruiloft aan het strand

Op een bijzondere plek in Drenthe trouwen? Bij Ermerstrand in Erm wordt uw bruiloft een onvergetelijke dag! Heeft u altijd al gedroomd van een bruiloft aan het strand? Bij ons kan het. U kunt elkaar bijvoorbeeld het jawoord geven op de pier en daarna samen feesten in één van onze prachtige locaties.

De prachtige ligging van ons park en onze uitgebreide faciliteiten, wordt uw bruiloft bij ons een dag om nooit te vergeten. Wij denken graag met u mee over uw receptie en feest, maar kunnen ook de hele organisatie uit handen nemen. Zo hoeft u alleen maar te genieten. En uw wensen? Die kunnen ons niet bijzonder genoeg zijn.

Natuur- en recreatiegebied

Ermerstrand ligt in een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm, een klein dorp bij Emmen. Alle faciliteiten zijn rond onze recreatieplas gebouwd en u heeft overal uitzicht op het water. Zowel de omgeving als het park zijn bosrijk en sfeervol. Daarnaast u heeft er alle privacy die u zich maar kunt wensen.

Uw bruiloft moet een dag worden waarop alles klopt. En dat de locatie daarbij een grote rol speelt, weten wij als geen ander. Van een intiem samenzijn tot een groot knalfeest. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat bij ons kunt u terecht. We hebben plek tot ruim 350 gasten.

Op Ermerstrand heeft u de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven aan het water of zelfs op onze pier. Dus waarom afreizen naar een ver oord terwijl u hét moment van uw bruiloft ook bij ons op een droomplek kunt beleven?

Overnachten

Kiest u ervoor om uw bruiloft bij ons te vieren, dan kunnen u en uw gasten ook op Ermerstrand overnachten. Wij hebben de beschikking over diverse chalets en groepsaccommodaties. Onze overnachtingsmogelijkheden zijn van alle gemakken voorzien.

Bedrijfsgegevens van Recreatiepark Ermerstrand

Steenbakkersweg 3
7843 RM Erm
0591 56 40 14

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord