Landgoed huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Vught, regio Den Bosch

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Nabij Den Bosch ligt het prachtige Landgoed, de monumentale Villa en het Koetshuis van Landgoed Huize Bergen in Vught. De perfecte ambiance voor een van de mooiste dagen van uw leven!

Het Koetshuis heeft een ideale zaal voor een sfeervol feest en de authentieke Villa biedt daarnaast intieme ruimtes voor kleine gezelschappen. De paden, de eeuwenoude bomen, de prachtige vijver; er zijn talloze mooie plekjes te ontdekken in ons lommerrijke park om een prachtige bruidsreportage te maken.

Landgoed Huize Bergen stelt u ook in de gelegenheid om met uw gezelschap te overnachten in meer dan 80 hotelkamers en uiteraard overnacht u zelf in onze romantische bruidssuite. Na alle feestelijkheden kunt u de volgende ochtend nagenieten bij een uitgebreid ontbijt.

Sterke punten bedrijf

  • Authentieke ambiance
  • Prachtig landgoed
  • Professionele service
  • Bruidssuite
  • Hotelkamers

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Bij Landgoed Huize Bergen ervaart u een persoonlijke aanpak en service die het samenzijn op deze dag verdient. Het team staat u graag bij om uw bruiloft in al uw wensen te voorzien. Het belangrijkste is om bij u en uw gasten een warme herinnering achter te laten.

Goed om te weten

Landgoed Huize Bergen biedt u de mogelijkheid om elkaar officieel het ‘ja-woord’ te geven. Zowel het jawoord voor de wet als de kerkelijke inzegening kan gewoon op het Landgoed plaatsvinden, wat zorgt voor een stukje rust en ontspanning!

Extra informatie

Naast een stijlvolle keuze is Landgoed Huize Bergen tevens een verantwoorde keuze. Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting.

Bedrijfsgegevens van Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
073 658 04 00

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord