Trouwen in Hilton Den Haag

Hilton The Hague

's-Gravenhage, regio Den Haag

Het nieuwe Hilton The Hague combineert de wereldberoemde kwaliteit en service van Hilton met verfrissend en sfeervol Haags design.

De prachtige balzaal, geïnspireerd door de werken van Mesdag, het lichte atrium in de sfeer van de kust en de flexibele zalen vormen de perfecte “setting” voor uw droombruiloft. Zo kunt u in Hilton The Hague terecht voor een diner samengesteld door Chefkok Edwin van den Heijkant of een spetterend feest, maar ook voor de ceremonie of uw huwelijksnacht in één van de ruime studios of suites.

Het eigentijdse hotel dat sinds juli 2010 open is, is gevestigd in het historische centrum van Den Haag. Goed bereikbaar en dichtbij de vele kenmerkende gebouwen en unieke plekjes van de stad. U kunt vanuit het hotel vertrekken en op loopafstand bijvoorbeeld foto’s laten nemen bij het Vredespaleis, de Koninklijke stallen en op het Binnenhof. Een uitstapje met uw gezelschap naar het strand of de stad verkennen met een privé-rondvaart behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij begrijpen hoe belangrijk deze dag is voor u en onze ervaren coördinatoren assisteren u graag bij het plannen van een zorgeloze en onvergetelijke bruiloft. Van heerlijke gerechten en uitstekende service tot luxe hotelkamers en prachtige aankleding – u kunt op ons rekenen.

Bedrijfsgegevens van Hilton The Hague

Zeestraat 35
2518 AA 's-Gravenhage
070 710 70 00

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord