Bruidspaar in Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam

Rotterdam, regio Rotterdam

Hilton Rotterdam is ideaal gelegen in het hart van Rotterdam en op loopafstand van het centrum. Door de compleet vernieuwde zalen en faciliteiten en met een ideale ligging in het bruisende hart van Rotterdam, is Hilton Rotterdam dé perfecte locatie voor uw aanstaande bruiloft. De onlangs gerenoveerde, comfortabele en moderne stijl van de kamers straalt, in combinatie met de subtiele lokale details, een hoge kwaliteit design uit. Vanaf het moment dat u uw bruiloftsaanvraag heeft geplaatst, kunt u bouwen op de persoonlijke en goede service waardoor het een bruiloft wordt, waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Naast alle festiviteiten en plezier draait het op uw bruiloft toch vooral om de huwelijksceremonie. Daarom helpen wij onze bruidsparen al jaren bij dit bijzondere moment. Of het nu een intieme, grote, kleurrijke, moderne of traditionele ceremonie is met een prachtig uitzicht op het centrum van Rotterdam, het hotel zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke ceremonie alles heeft waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Chef-kok Tom Woltinge is gespecialiseerd in de Europese keuken in combinatie met vele klassieke gerechten. Tom en zijn team zullen nauw met u samenwerken om op basis van uw voorkeuren het perfecte menu samen te stellen. Zij kunnen het menu volledig op maat maken en deze is zelfs aan te passen aan de meest kritische smaken. Tevens zijn zij u uiteraard van dienst bij het kiezen van de juiste wijn voor iedere gang.

Hilton Rotterdam beschikt over een aantal zeer fraaie zalen om van uw bruiloftsfeest een onvergetelijke avond te maken. Volledig in lijn met de sfeer, gezelligheid en mooie gebeurtenissen van uw speciale dag verzorgen wij in samenspraak met u, een feest waarbij de drankjes, hapjes, muziek en decoratie tot in de puntjes zijn verzorgd. Door de comleet vernieuwde en moderne zalen als Le Jardin en de Coolsingel Suite én het prachtige uitzicht op het hart van Rotterdam, geeft het hotel een zeer eigen maar bijzondere sfeer aan uw bruiloftsfeest.

Bedrijfsgegevens van Hilton Rotterdam

Weena 10
3012 CM Rotterdam
010 710 80 00

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord