Hilton Amsterdam - buiten trouwen

Hilton Amsterdam

Amsterdam, regio Amsterdam

Het luxueuze Hilton Amsterdam, wat dicht tegen het mooie centrum van Amsterdam aan ligt met een prachtig uitzicht over het Noorder Amstelkanaal, beschikt over een eigen jachthaven en een tuin aan het water.

De bruiloft van uw dromen. Hilton Amsterdam is er alles aan gelegen om van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken. Hilton Amsterdam is een bijzondere trouwlocatie. Noemen we alleen al de beroemde ‘John Lennon & Yoko Ono Bride Suite’. Voor uw huwelijksfeest stelt Hilton Amsterdam uw persoonlijke smaak voorop. Ons hotel heeft eindeloos veel mogelijkheden om uw dromen uit te laten komen. Wilt u over rozenblaadjes naar het ‘altaar’ lopen of over wit zand. Wij, het Hilton Amsterdam, regelen dat voor u.

Hilton Amsterdam beschikt over vele luxe suites en kamers waar zowel het bruidspaar als de gasten tot rust kunnen komen na een fascinerende huwelijksdag.

In de achtertuin aan de jachthaven is het Paviljoen met prive terras gelegen. Het Paviljoen heeft een gekanteld dakvlak, transparante gevels en is tussen de wilgenbomen een prachtige intieme trouwlocatie.

Wat u ook maar wilt qua stijl en uitstraling, alles kan in het Hilton Amsterdam. Wij luisteren goed naar uw wensen en denken creatief met u mee. Onze expertise en ervaring wenden we aan om u verrassende ideeën te presenteren.

Bedrijfsgegevens van Hilton Amsterdam

Apollolaan 138
1077 BG Amsterdam
020 710 60 00

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord