Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Hilton Amsterdam | Trouwlocatie

“Indrukwekkend hotel aan de waterkant in Amsterdam Zuid”

Hilton Amsterdam - buiten trouwen
Hilton Amsterdam - dinner setup
Hilton Amsterdam - pavillion dinner
Hilton Amsterdam - deluxe room
Hilton Amsterdam - John and Yoko suite

Het luxueuze Hilton Amsterdam, wat dicht tegen het mooie centrum van Amsterdam aan ligt met een prachtig uitzicht over het Noorder Amstelkanaal, beschikt over een eigen jachthaven en een tuin aan het water.

De bruiloft van uw dromen. Hilton Amsterdam is er alles aan gelegen om van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken. Hilton Amsterdam is een bijzondere trouwlocatie. Noemen we alleen al de beroemde ‘John Lennon & Yoko Ono Bride Suite’. Voor uw huwelijksfeest stelt Hilton Amsterdam uw persoonlijke smaak voorop. Ons hotel heeft eindeloos veel mogelijkheden om uw dromen uit te laten komen. Wilt u over rozenblaadjes naar het ‘altaar’ lopen of over wit zand. Wij, het Hilton Amsterdam, regelen dat voor u.

Hilton Amsterdam beschikt over vele luxe suites en kamers waar zowel het bruidspaar als de gasten tot rust kunnen komen na een fascinerende huwelijksdag.

In de achtertuin aan de jachthaven is het Paviljoen met prive terras gelegen. Het Paviljoen heeft een gekanteld dakvlak, transparante gevels en is tussen de wilgenbomen een prachtige intieme trouwlocatie.

Wat u ook maar wilt qua stijl en uitstraling, alles kan in het Hilton Amsterdam. Wij luisteren goed naar uw wensen en denken creatief met u mee. Onze expertise en ervaring wenden we aan om u verrassende ideeën te presenteren.

Contactgegevens:

Apollolaan 138
1077 BG Amsterdam
Telefoonnummer: 020 710 60 00

In het kort:

  • Indrukwekkend hotel aan de waterkant in Amsterdam Zuid
  • Burgerlijk huwelijk, receptie, diner, feest en luxe suite
  • Maximaal 1000 personen
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite