Het Wapen van Zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer

Zoetermeer, regio Den Haag

Heeft u trouwplannen? In Zoetermeer is Het Wapen van Zoetermeer (voorheen In de drie Hooibargen) al jarenlang een zeer geliefde locatie voor het vieren van een bruiloft, omdat alle ingrediënten voor een geslaagde bruiloft aanwezig zijn: een unieke locatie, sfeervolle zalen, een goede keuken en uitstekende service. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid bij het pand aanwezig en is er ook een mogelijkheid tot overnachten. U vindt dus alles onder één dak, wel zo makkelijk voor u en uw gasten.

Er zijn diversen mogelijkheden voor uw bruiloft: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend feest of een combinatie daarvan. Bij mooi weer hebben wij ook de mogelijkheid om uw receptie of diner buiten te laten plaatsvinden op ons terras of balkon.

Daarnaast is het Wapen van Zoetermeer een officiële trouwlocatie waardoor ook uw trouwceremonie bij het Wapen van Zoetermeer kan plaatsvinden.

De receptie of feestavond kunt u starten met een welkomstdrankje en wij hebben de mogelijkheid voor verschillende soorten hapjesarrangementen, er is voor ieder wat wils. Uw receptie of feestavond is nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een petit fourtje of een leuke ijskar. Voor het diner bieden wij de keuze tussen een menu of een buffet. Er zijn verschillende variaties in de menu’s en buffetten, welke we graag met u naar wens samen stellen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen zich helemaal uitleven op onze speelzolder en ook voor het diner kunnen wij iets lekkers voor ze bereiden.

Na uw bruiloft is het mogelijk te overnachten in een bruidssuite. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijt op de kamer. Boekt u voor 2013 of 2014 een bruiloft bij het Wapen van Zoetermeer, dan krijgt u van ons gratis de bruidssuite cadeau. (vraag wel even naar de voorwaarden).

Natuurlijk zijn speciale wensen altijd bespreekbaar.

Bent u enthousiast geworden neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding door ons pand.

Bedrijfsgegevens van Het Wapen van Zoetermeer

Zegwaartseweg 31
2723 PA Zoetermeer
079 760 00 55

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord