Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Het Oude Stadhuis Montfoort | Trouwlocatie

“Deze toptrouwlocatie schittert midden in het plaatsje Montfoort”

Het oude Stadhuis Montfoort

Aan de Hollandse IJssel in het groene hart ligt het monumentale pand, anno 1373, Het Oude Stadhuis. Deze toplocatie schittert midden in het plaatsje Montfoort en is ook op loopafstand van onze andere locaties; Kasteel Montfoort en voormalig kapel de Commanderije van Sint Jan.

Naast het sfeervol ingerichte restaurant & stadscafé beschikt Het Oude Stadhuis over ruimtes van verschillende groottes met elk haar eigen karakter en mogelijkheden. Het Oude Stadhuis biedt plaats aan 150 personen, maar doordat onze locaties met elkaar te combineren zijn is er van alles mogelijk.

Wat dacht u van uw huwelijksvoltrekking in de authentieke en sfeervolle kapel van de Commanderije, uw receptie feestelijk gevierd in het stijlvolle Oude Stadhuis, gevolgd door een intiem huwelijksdiner in de prachtige Poorterzaal van het Kasteel met afsluitend een spetterend knalfeest in één van deze locaties samen met al uw dierbaren…

Contactgegevens:

Hoogstraat 36
3417 HD Montfoort
Telefoonnummer: 0348 47 40 04

In het kort:

  • Monumentaal pand aan de Hollandse IJssel
  • Huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest
  • Maximaal 150 personen
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite