Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Grand Café Fossa | Trouwlocatie

“Trouwen op een unieke locatie drijvend op het water”

Trouwlocatie Grand Café Fossa

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Een officiële trouwlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere officiële trouwlocatie? Grand Café Fossa is een drijvend café-restaurant waar u elkaar het jawoord kunt geven. De ligging is aan de Erasmusgracht en dichtbij het Stadsdeelkantoor Amsterdam West. Grand Café Fossa is een paar minuten op loopafstand en dus de perfecte locatie om een trouwfeest of een diner te houden nadat u bijvoorbeeld bij de gemeente bent getrouwd. Er is ruimte genoeg voor een groot trouwfeest of kleine trouwreceptie om al uw familie en vrienden uit te nodigen.

Op het terras kunt u, samen met uw familie en vrienden genieten van de bruidstaart, bubbels of lekkere mediterrane hapjes, zoals tapas en meze. Het terras biedt ruimte voor 150 personen en wordt in de winter overdekt en verwarmd. Het café-restaurant zelf is mooi strak ingericht en heeft vrij uitzicht naar buiten door transparant glas. Afhankelijk van de opstelling is er genoeg voor ongeveer 150 personen. Wij werken samen met diverse rederijen, bands, dj's, patisserie, feest- en bloemenwinkels om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Sterke punten bedrijf

  • Trouwen op een unieke locatie drijvend op het water
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Grand Café Fossa is de ideale locatie om na de plechtigheid te genieten van tapas- en meze hapjes, walking diner, een heerlijke lunch, een driegangendiner, bbq of een high tea.

Goed om te weten

Grand Café Fossa biedt de mogelijkheid diverse audiovisuele apparatuur te huren voor de bruiloft of feest, zoals een beamer, een microfoon of een muziekinstallatie. Tevens kunnen wij de locatie naar uw wens decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een versierde bruidstafel, een versierde boot, gedekte tafels, ballonen of bloemen.

Extra informatie

Voor vragen en reserveringen, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contactgegevens:

Bos en Lommerplantsoen 10
1055 SC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 626 48 92
Bedrijf opslaan in je checklist