Buitenplaats Vaeshartelt

Maastricht, regio Zuid Limburg

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Buitenplaats Vaeshartelt kent een lange historie die teruggaat tot het jaar 968 met een aantal voorname eigenaren zoals koning Willem II, die het landgoed van 1841 tot 1851 in eigendom had. De noordvleugel waar hij verbleef wordt sinds die tijd aangeduid als ‘het Paleisje’. in 1851 kocht grootindustrieel Petrus Regout de buitenplaats die inmiddels 118 hectare omvatte en veranderde die in een statige residentie. Kortom, een historie die ervoor gezorgd heeft dat het vandaag de dag een landgoed is met allure van weleer.

Buitenplaats Vaeshartelt biedt u een prachtig decor en alle faciliteiten voor het organiseren van uw feest. zowel binnen als buiten hebben wij tal van mogelijkheden om invulling te geven aan uw feest in het thema dat u wenst. wij zijn ervaren in het organiseren van feesten tot 1500 personen en van evenementen met 5500 bezoekers. wij denken graag met u mee over de invulling en maken voor u een aanbod op maat.

Sterke punten bedrijf

  • Sprookjesachtig
  • Romantisch
  • Gastvrij

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Zoveel wensen. zoveel mogelijkheden. Buitenplaats Vaeshartelt heeft verschillende speciale plekken op het landgoed. Voor kleine en grote gezelschappen is deze locatie aan te raden. Trouwen, dineren, dansen, even terugtrekken, het kan allemaal.

Goed om te weten

Trouwen doe je het liefst op een bijzonder manier. u kunt op Buitenplaats Vaeshartelt niet alleen uw bruiloft vieren, maar u kunt bij ons ook uw wettelijk huwelijk laten plaatsvinden. dat regelen wij voor u in nauwe samenwerking met de Gemeente Maastricht. Terwijl u zich bezig houdt met de gastenlijst en de jurk, regelen wij de rest. het kasteel en ons park biedt volop mogelijkheden om een mooie foto reportage te maken van een van de mooiste dagen van uw leven.

Bedrijfsgegevens van Buitenplaats Vaeshartelt

Weert 9
6222 PG Maastricht
043 369 02 00

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord