Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Amstelkerk Ouderkerk aan de Amstel | Trouwlocatie

“Sfeer, stijl en romantiek aan de Amstel. Een droomlocatie voor ieder huwelijksfeest!”

Amstelkerk - diner onder een tent in de tuin
Amstelkerk aam de Amstel
Amstelkerk - ballonnen oplaten
Binnenkant Amstelkerk - trouwen
Amstelkerk - dineren langs de Amstel
Amstelkerk - diner opstelling voorbereiden
Trouwen aan de Amstel - feestopstelling
Amstelkerk - feesttent
Amstelkerk - huwelijksdiner opstelling
Amstelkerk - trendy hapjes huwelijksfeest

Sfeer, stijl en romantiek aan de Amstel. Een droomlocatie voor ieder huwelijksfeest! In het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel is een unieke locatie, direct gelegen aan de Amstel, waar Sibiz jullie huwelijksdag compleet regelt van A tot Z:

Een perfecte start van een onvergetelijke dag

Aankomen per boot over de Amstel terwijl familie en vrienden jullie opwachten in de tuin achter de Amstelkerk

Trouwen in de prachtige 17e-eeuwse Amstelkerk

De Amstelkerk biedt desgewenst de gelegenheid om zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening te voltrekken

Receptie/diner

Na het ja-woord, gaan de deuren van de kerk open en worden jullie feestelijk verwelkomd door de gasten en toosten jullie, met uitzicht over de Amstel, op het zojuist voltrokken huwelijk. Uiteraard staat onze sfeervolle buitenlocatie garant voor een unieke huwelijksreceptie en/of culinair diner naar jullie wens

Huwelijksfeest

Om deze bijzondere dag compleet te maken is het mogelijk jullie huwelijksdag af te sluiten met een swingend feest in Amstelstroom, direct gelegen naast de Amstelkerk. Aankleding en decoraties worden uiteraard in overleg met het bruidspaar of de weddingplanner vastgesteld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een prachtige bedoeïenentent in de tuin te plaatsen of te dansen op een led dansvloer. Onze locatie biedt voldoende gratis parkeerruimte en is zeer goed bereikbaar vanaf de A2, A9, A1 en A10.

Wat vinden bruidsparen van 'Trouwen in de Amstel'?

Laura en Jeroen
“We kijken terug op een fantastische dag, waarbij Sibiz het volledige spectrum dat komt kijken bij ons bruiloftsfeest, uit onze handen heeft kunnen nemen. Sleutelwoorden voor Sibiz zijn voor ons 'onopgemerkt aanwezig', en 'tot in de puntjes verzorgd met stijl'. Dit zodat wij hebben genieten van het belangrijkste onze dag; de bruiloft en elkaar!'”

Monique & Arien
“Wij zijn op getrouwd in de Amstelkerk, gevolgd door een zomerse borrel en een diner in de tuin van de kerk. Dat het een fantastische dag is geworden, komt niet in de laatste plaats door de perfecte organisatie van Sibiz. Niet alleen hebben ze er voor gezorgd dat de dag zelf vlekkeloos is verlopen, ook in de voorbereiding heeft Sibiz zich meer dan flexibel en professioneel opgesteld. Wij hadden de ideale combinatie van een prachtige locatie en een voorbereiding zonder stress.”

Rienk & Elserieke
“Een heerlijk plekje onder de rook van Amsterdam. De kerk is sfeervol, licht en fris. De erg aardige meneer Habiecht van de Amstelkerk zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. En wat een sfeer als de deuren naar de tuin open gaan en het zonlicht door de ruimte stroomt. Je loopt hand in hand naar buiten. De zon schijnt, het gras is groen, witte linten wapperen in de wind. Iedereen lacht. Champagne! De bakker naast Sibiz verzorgt een feestelijke taart. Champagne is gekoeld, drankjes worden geserveerd. Een bandje speelt lichte muziek op de achtergrond. Tijd verstrijkt langzaam, lui. Iedereen heeft tijd voor elkaar. De fotograaf maakt foto´s van de groepjes vrienden en familie. De vriendelijke medewerkers van Sibiz bouwen de receptie in een mum van tijd om tot restaurant. Eten onder de bomen. Blauwe lucht. Het licht dat langzaam zachter wordt als de zon richting het water zakt. Muziek, speeches, liedjes. Tropisch eten. Goede wijn op tafel. De avond vloeit over in een bruisend feest. Meer champagne. Boven slapen kinderen. Drankjes. Goede service. Gastvrijheid. Een hapje. Feest aan de Amstel. Hier dansen we tot midden in de nacht. Sibiz bedankt voor een dag in het paradijs aan de Amstel…”

Jeanine en Matthieu
“Na een prachtig huwelijk op Bonaire dachten we dat in Nederland niet meer te kunnen overtreffen. Niets bleek minder waar: Sibiz heeft een heerlijke middag en fantastische avond verzorgd die de gasten en ons nog lang zal heugen. Zowel voorbereiding, uitvoering als afwikkeling verliepen bijzonder efficiënt en tot in de puntjes verzorgd.Absoluut een aanrader: een prachtige, originele locatie èn een zorgeloos feest!”

Matthijs & Jana
“De bediening was vriendelijk en behulpzaam, alles zag er top uit. We hebben dan ook over beide aspecten super veel complimenten gekregen. Ook het eten inclusief hapjes e.d. was top geregeld en heerlijk, dus dat ook al prima. Overall locatie, service, eten, drinken een dikke vette 10! Ohja, en ook nog dank voor het mooie weer ;-)”

Contactgegevens:

Kerkstraat 12
1191 JB Ouderkerk aan de Amstel
Telefoonnummer: 020 496 35 29
Mobiele telefoon: 06 5362 7669

In het kort:

  • Kerk in een pittoresk dorp direct gelegen aan de Amstel
  • Kerkelijk en burgerlijk huwelijk, receptie, diner en feest
  • Aankomen in een huwelijksbootje of varen mogelijk
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite