Mariëlle Jongmans Bijzondere huwelijkssluiting

Bijzondere huwelijkssluiting

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Nijmegen, regio Nijmegen

Trouwceremonie

Als zelfstandige trouwambtenaar zorgt Mariëlle Jongmans ervoor dat de trouwceremonie helemaal wordt zoals je dat als bruidspaar graag wilt. Heel persoonlijk, een verhaal dat echt gaat over jullie en de mensen om jullie heen. Met humor en warmte en lekker los, trouwen moet immers wel leuk zijn 😉 Maar op de juiste momenten is er ook tijd voor verdieping en stil staan bij wat echt belangrijk is, een goede ambtenaar heeft altijd zakdoekjes…

Trouwen met z’n tweetjes met alleen getuigen, trouwen als gezin met (jullie) kinderen waar Mariëlle graag veel aandacht aan besteed, of aan het begin van jullie trouwfeest met honderden gasten, het kan allemaal.

Mariëlle maakt het mogelijk dat trouwwensen uitkomen, waarom niet trouwen in je eigen achtertuin, of als verrassing op je verjaardagsfeest, of misschien nodigen jullie wel een aantal gasten uit om mee naar die prachtige trouwplek in het buitenland te gaan en beleven jullie een fantastisch trouwweekend! Mariëlle heeft ook daar al veel ervaring in, zij denkt graag mee en helpt jullie om je trouwwensen uit te laten komen.

Heel veel plezier met alle voorbereidingen en zorg ervoor dat je een leuke trouwambtenaar vindt want, trouwen dat moet je niet over willen doen….. al hoe wel. Als jullie nogmaals JA willen zeggen dan is dat ook een mogelijkheid, een herbevestiging na jaren samen kan prachtig zijn!

Kortom Mariëlle zegt niet gauw NEE!!

Bedrijfsgegevens van Bijzondere huwelijkssluiting

De Gildekamp 2221
6545 KH Nijmegen
06 2443 3840

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord