Esther Aalberts-Kalma trouwambtenaar en ceremoniespreker

Trouw met liefde

Dronrijp, regio Friesland

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Trouwen vind ik de ultieme gelegenheid om het leven én de liefde te vieren. Daarom belicht ik jullie liefdesverhaal persoonlijk, verrassend en met een vleugje humor. Ook betrek ik graag jullie dierbaren bij de trouwceremonie. De ontroerende, grappige en bijzondere verhalen die ik van hen ontvang verweef ik in jullie toespraak.

Kiezen jullie voor Trouw met Liefde dan kiezen jullie voor een moderne en eigentijdse trouwambtenaar/ceremoniespreker die een persoonlijke aanpak combineert met digitaal gemak.

Voordelen van Trouw met Liefde

  • Door mijn werkwijze zijn jullie relatief weinig tijd kwijt aan de voorbereiding maar verzekerd van een persoonlijke en originele trouwceremonie.
  • Op jullie trouwdag ben ik exclusief met jullie trouwceremonie bezig en kan ik dus flexibel zijn in tijd mocht dit nodig zijn, dus geen gestress.
  • Jullie kunnen ervoor kiezen om een persoonlijk trouwboekje te ontvangen met daarin de speech en de verhalen van jullie dierbaren, zo hebben jullie een exclusief aandenken aan het hoogtepunt van jullie trouwdag!

Hoe trouw ik jullie?

Bruidsparen trouwen op de manier die helemaal bij ze past is mijn grote passie. Met mijn creativiteit, betrokkenheid en enthousiasme hoop ik jullie trouwceremonie net zo onvergetelijk te mogen!

Persoonlijk

Om jullie trouwceremonie extra speciaal en verrassend te maken benader ik daarom graag een aantal van jullie gasten, die jullie uiteraard zelf mogen kiezen. Ik stel hen digitaal een aantal vragen over jullie als individu en jullie als liefdespaar. Deze ontroerende, grappige en bijzondere verhalen en anekdotes verweef ik in jullie trouwceremonie zodat het een hele persoonlijke plechtigheid wordt. Op het moment dat de trouwceremonie ten einde is, is de sfeer voor een fantastische huwelijksdag hopelijk gezet en laat ik jullie en je gezelschap graag de ruimte om volop te genieten van jullie huwelijksdag!

Exclusief

Het is mogelijk om als aandenken een persoonlijk trouwboekje te ontvangen met daarin de speech en de verhalen die ik van jullie dierbaren heb mogen ontvangen. Zo hebben jullie naast de trouwfoto’s ook een tastbare herinnering aan de trouwceremonie. Het trouwboekje is daarnaast een waardevol document voor generaties na jullie, zo kunnen ook zij genieten van jullie liefdesverhaal.

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Door te kiezen voor Trouw met Liefde zijn jullie verzekerd van een persoonlijke en originele trouwceremonie en kunnen jullie zorgeloos en ontspannen genieten van jullie trouwdag.

Wat is nog meer goed om te weten?

Bij Trouw met Liefde kunnen jullie trouwen zoals jullie willen. Dit betekent dan ook dat jullie kunnen kiezen uit 3 verschillende trouwceremonie pakketten.

Een trouwceremonie pakket (vanaf € 695,-) is inclusief btw maar exclusief reiskosten.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op www.trouwmetliefde.nl

Bedrijfsgegevens van Trouw met liefde

Skoallânswei 52
9035 BT Dronrijp
06 4400 2685

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord