TONI&GUY Den Haag

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
's-Gravenhage, regio Den Haag

Prijsklasse

Exclusief

Korte introductie

TONI&GUY is uitgegroeid van een kleine familie salon naar een gevestigde naam wereldwijd met meer dan 430 salons in 45 landen. Vanaf de jaren 60 hebben broers en oprichters Guiseppe (Toni) Mascolo en Gaetano (Guy) Mascolo baanbrekende geschiedens geschreven in de wereld van haar en styling.

TONI&GUY viert, na 50 jaar, succesvolle en kwalitatief hoogstaande perfectie op het gebied van haar en styling. Het unieke erfgoed van TONI&GUY wordt door alle salons universeel gekoesterd en wereldwijd wordt er voortdurend gestreefd naar leiderschap en vernieuwing binnen de internationale haarbranche.

Jaarlijks lanceert TONI&GUY een inspirerende campaigne met een nieuwe collectie die ontstaat uit veelbelovende fashion trends, kunst invloeden, cultuur stromingen en een innoverende visie op bestaande technieken en kapsels.

Sterke punten bedrijf

  • Persoonlijk
  • Altijd up to date van de laatste haartrends en kapsels
  • Kwaliteit
  • Internationaal

Wat mogen bruidsparen verwachten?

TONI&GUY bezit in Nederland zes salons die stijlvol en modern ingericht zijn waar klanten in een ontspannen sfeer dé ultieme salonbehandeling kunnen ervaren met stylisten en colour technicians die opgeleid zijn volgens de internationale standaard van TONI&GUY. De kappers hebben dezelfde visie: prachtig haar creëren en ervoor zorgen dat iedereen met een glamorous look de deur uitgaat. Er wordt gewerkt met de producten van Label.M, Schwarzkopf en Balmain.

Goed om te weten

3 proefkapsels in de salon voordat uw grote dag is.

Extra informatie

TONI&GUY werkt met en zonder afspraak en is 7 dagen per week geopend. Je kunt dus langskomen wanneer het jou uitkomt! Laat je inspireren door de laatste bruidskapseltrends op Pinterest TONI&GUY NL en check onze website of TONI&GUY NL op Facebook

Bedrijfsgegevens van TONI&GUY Den Haag

Plaats 24
2513 AE 's-Gravenhage
070 365 26 12

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord