Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

TONI&GUY Magna Plaza

“TONI&GUY ontwerpt uw bruidslook op basis van uw persoonlijkheid en stijl”

Prijsklasse

Exclusief

Korte introductie

TONI&GUY is uitgegroeid van een kleine familie salon naar een gevestigde naam wereldwijd met meer dan 430 salons in 45 landen. Vanaf de jaren 60 hebben broers en oprichters Guiseppe (Toni) Mascolo en Gaetano (Guy) Mascolo baanbrekende geschiedens geschreven in de wereld van haar en styling.

TONI&GUY viert, na 50 jaar, succesvolle en kwalitatief hoogstaande perfectie op het gebied van haar en styling. Het unieke erfgoed van TONI&GUY wordt door alle salons universeel gekoesterd en wereldwijd wordt er voortdurend gestreefd naar leiderschap en vernieuwing binnen de internationale haarbranche.

TONI&GUY ontwerpt uw bruidslook op basis van uw persoonlijkheid en stijl. Beïnvloed door de trends van elke seizoen vertalen wij high fashion naar een stijl die draagbaar is om zo een unieke look te creëren die uw individuele stijl naar voren brengt. Fashion gefocust, bieden wij u de nieuwste technieken met uw eigen persoonlijke stijl in het achterhoofd houdend.

Sterke punten bedrijf

  • Internationaal
  • Kwaliteit
  • Persoonlijk

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Tijdens uw consultatie analyseren wij wat u draagt, hoe u uw haar verzorgt en geven wij professioneel en gepast advies voor uw bruidslook.Daarnaast zullen wij eerst drie proefkapsels met een stylist naar keuze verzorgen waarna u een afspraak maakt voor de bruidsdag.

Goed om te weten

TONI&GUY bezit in Nederland zes salons die stijlvol en modern ingericht zijn waar u in een ontspannen sfeer dé ultieme salonbehandeling kunt ervaren. Onze stylisten en colourtechnicians zijn opgeleid volgens de internationale standaard van TONI&GUY en halen hun dagelijkse inspiratie uit high fashion modecollecties en populaire trends. TONI&GUY stylisten creëren prachtig haar en zorgen ervoor dat u met een fantastische look de deur uitgaat die perfect bij u past.

Extra informatie

TONI&GUY beïnvloed de trends van vandaag en morgen op het gebied van fashion en haar wereldwijd en streeft ernaar dit succesvol te blijven doen. Laat u inspireren door de laatste trends op Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter en Youtube te volgen en blijf up to date met alles waar TONI&GUY wereldwijd.

Contactgegevens:

Spuistraat 137
1012 SV Amsterdam
Telefoonnummer: 020 620 06 62
Bedrijf opslaan in je checklist