Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

The Nature of Dance Zeist

“Is een dansschool die gespecialiseerd is in openingsdansen”

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

The Nature of Dance is een dansschool die gespecialiseerd is in openingsdansen. Zij verzorgt jaarlijks voor meer dan 150 bruidsparen een op maat gemaakte choreografie.

Sterke punten bedrijf

Vanwege onze flexibele planningsmogelijkheden kan in spoedgevallen zelfs in slechts enkele dagen een openingsdans worden aangeleerd. Wij hebben lesmogelijkheden doordeweeks overdag en in de avond en in het weekend.

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Onze docenten helpen je met een optimale voorbereiding, afgestemd op de wensen van jou en je partner. Of jullie nu op zoek zijn naar een eenvoudig basis programma of een spetterende dansshow, wij zorgen ervoor dat jullie volop van het moment kunnen genieten.

Goed om te weten

The Nature of Dance® is inmiddels meer dan 5 jaar een begrip en is de eerste en enige dansschool in Nederland die met haar zelf ontwikkelde unieke formule in staat is om in een korte periode een compleet pakket aan te bieden.

Extra informatie

De openingsdans is dé sfeer bepalende factor voor het bruiloftsfeest. Dit is het moment waarop jij en je aanstaande de feestavond openen voor vrienden en familie.

Contactgegevens:

Utrechtseweg 64
3704 HE Zeist
Mobiele telefoon: 06 5367 8361
Bedrijf opslaan in je checklist