The hangover - TB Events

TB Events

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
, regio Arnhem

TB Events is een evenementenbureau die gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten. Met een landelijke dekking verzorgen wij overal diverse soorten events, ook hebben wij een dekking in België en Duitsland.

Bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeesten of themafeesten.
TB Events organiseert deze op meer dan 450 locaties in Nederland, België en Duitsland leuke events zoals u dat wilt, waar u maar wilt.

  • Cityspellen: Een tocht met daaraan toegevoegd een spelelement in een stad naar keuze onder professionele begeleiding. Titels als Wie is de mol?, Moordtocht CSI Coldcase, The Hangover, Crazy88, Sex in the City, 50 tinten Grijs en nog veel meer!
  • Quizzen/Tafelspellen: Een overheerlijk drie-gangen-diner met daarnaast een quiz of tafelspel tussen de gangen door. Speel de gezellige Gek op Holland Quiz, Mannen tegen de Vrouwen Quiz of een spannende Moorddiner.
  • Outdoor activiteiten: Zeskamp, Highlandgames, Bubbelbal of Expeditie Robinson. Dit zijn de activiteiten waarbij jullie zowel fysiek als mentaal de grens opzoeken!
  • Workshops: Op het gebied van workshops zijn er uiteenlopende mogelijkheden.
    (zie www.tbevents.nl/workshops)

Mocht u een spel of quizzen wensen die er niet tussen staat of op maat gemaakt dient te worden behoord dit ook tot de mogelijkheden, met een eigen productie afdeling kunnen wij maat werk leveren. Een vrijgezellendag opmaat met leuke vragen over de vrijgezel is ook iets wat wij met regelmaat in elkaar zetten.

Dus bent u opzoek naar een passend spel voor jullie vrijgezellenfeest kijk dan zeker op de website van TB Events.nl

Bedrijfsgegevens van TB Events

Stationsweg 14
7061 CT
0314 74 17 41

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord