TailormadeSuits

Tilburg, regio Tilburg

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Het aanschaffen van een maatpak is een bijzonder moment voor iedere man. TailormadeSuits weet ‘hoe het heurt’ en stelt samen met u het perfecte maatpak of trouwpak samen.

Met kleur- en stijladvies van het hoogste niveau. Eventueel gecomplementeerd met prachtige accessoires, schoenen en riemen.

Sterke punten bedrijf

  • Wij werken, wanneer gewenst, met persoonlijke afspraken om samen met u tot het perfecte maatpak te komen.
  • Altijd voor de scherpste prijs.

Wat mogen bruidsparen verwachten?

In onze winkel geven we uitgebreid uitleg en advies over de maatpakken, trouwpakken, maathemden en de uiteenlopende stoffen en mogelijkheden van uw maatkleding. De stoffen worden door middel van stofstalen gepresenteerd. De uiteenlopende modellen van de maatpakken, trouwpakken en maathemden worden gepresenteerd aan de hand van aangeklede paspoppen.

Uw vragen worden altijd door ons deskundige personeel beantwoord. Ook zullen we altijd adviserend optreden over het model, de kleurencombinaties, de huidige trends en de do’s en dont’s omtrent het maatpak.

U kiest zelf onder andere de kleur knoopsgaten, de binnenvoering, het aantal knopen op het jasje, de afwerking van de zakken en eventueel een borduursel van initialen in het colbert.

Goed om te weten

Het passen van maatjasjes, maatvestjes en maathemden, die in de showroom voorhanden zijn, is altijd mogelijk.

Bedrijfsgegevens van TailormadeSuits

Ringbaan Zuid 305
5025 SZ Tilburg
013 750 25 44

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord