StarliciousFood

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Eindhoven, regio Eindhoven

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Eten is emotie en een beleving. StarliciousFood Eindhoven bezorgt je een culinaire belevenis. Sinds 2009 verzorgen wij de culinaire invulling van bruiloften en feesten in verschillende stijlen. Geen standaard concepten maar enkel maatwerk.

Sterke punten bedrijf

  • Maatwerk
  • Complete verzorging
  • Authentiek, eerlijk, kleurrijk, smaakvol en op maat

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Elke (feestelijke) gelegenheid vraagt om een unieke aanpak, daar is StarliciousFood goed in. We gaan samen rond de tafel zitten om te kijken wat het beste bij jouw feest of event past. Wil je graag alles uit handen geven? Wij organiseren alles voor je ‘tot in de puntjes’. Wil je graag zelf een bijdrage leveren aan je feest, bijvoorbeeld de aankleding? Geen probleem: je krijgt een passend voorstel met verschillende mogelijkheden. Voor je catering/thuiskok vraag je hulp aan StarliciousFood. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

StarliciousFood is er voor de momenten die er toe doen. Momenten waarop je iets te vieren hebt, wanneer je iemand wilt verrassen of iets bijzonders wilt afsluiten. Momenten waarvan je wilt genieten en je geen zorgen wilt hebben over het eten. Geniet van zalige hapjes & smakelijke gerechten tijdens deze bijzondere momenten.

Extra informatie

Authentiek, eerlijk, kleurrijk, smaakvol en op maat.

Bedrijfsgegevens van StarliciousFood

Zwaanstraat 31
5651 CA Eindhoven
06 1122 2236

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord