• Bezoekers restaurant Simla
  • Simla catering
  • Simla catering
  • Simla catering
  • Simla catering

Indiaas Tandoori Restaurant SIMLA Sittard

Sittard, regio Zuid Limburg

Prijsklasse

Voordelig

Korte introductie

Sinds 1996 in Sittard te vinden.
Wist u dat wij een uitstekende cateringservice hebben!
Wij kunnen bij u thuis, op het werk, bij uw club, vereniging, daar waar u het wenst, overal in de provincie Limburg tot luik, Indiaas Exotisch Buffet voor u verzorgen. Voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse voor zowel kleine als grote groepen. Voor Catering, Partijen, receptie, verjaardagen en trouw – personeel feesten, hebben wij passende arrangement met veel lekkere curries, Vis, en Tandoori en Indiaas lekkernijen, met of zonder bediening zoals gewenst. Wij bieden u catering service vanaf €9,50 per persoon.

Wij hebben veel kleine hapjes tot volle diner buffet tot 1000 personen bedienen. Het buffet wordt verzorgd en warme gehouden in chaffing dishes. Bij de catering zouden wij u ook borden en bestek kunnen leveren, Wij verzorgen ons catering over heel Limburg tot luik, en Achterhoek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of het persoonlijk aan onze medewerkers vragen. Een kopje koffie of thee is van het huis.

Sterke punten bedrijf

  • Indiaas Specialiteiten
  • Beste prijs

Wat mogen bruidsparen verwachten?

  • Indiaas smaak & sfeer
  • Specialiteit

Goed om te weten

Onze kok, maakt verschillende pakketten.
Het kunnen zowel eenvoudige als hele uitgebreide gerechten zijn.
U kunt daarom uw eigen pakket naar wens en budget samenstellen.
En wij zorgen ervoor dat uw pakket op tijd geleverd wordt.

Extra informatie

Over Indiaas Catering Service
Verrukkelijke gerechten bereid met premium hand geplukt ingrediënten, onder de expertise van onze buitengewone chefs. Met onze menu’s die de perfecte aanvulling zijn voor uw evenement. Onze menu’s zijn op maat gemaakt, met een grote selectie aan keuzes. Onze gerechten worden vers bereid en met de beste smaken geserveerd aan onze gasten.

Met onze traditionele Indiase bekroonde chef-koks produceren wij keer op keer de beste kwaliteit. Chef-kok S.K Hussain weet samen met zijn team van inventieve koks sublieme recepten te combineren en te creëren van de meest sappige en gevarieerde menu’s uit INDIA , PAKISTAAN, BANGLADES (heel Azië en het Midden-Oosten.)

Bedrijfsgegevens van Indiaas Tandoori Restaurant SIMLA Sittard

Stationsstraat 17
6131 AX Sittard
06 17318886 | 046 452 12 63

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord