Huwelijksfoto gemaakt door Semper Lumen

Semper Lumen

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Almere, regio Het Gooi

Prijsklasse

Onder gemiddeld

Korte introductie

Semper Lumen levert lifestyle fotografie voor familie-, kinder-, baby- en bruidsfotografie.

In 2014 ben ik begonnen met Semper Lumen en met veel passie probeer ik verhalen te vertellen met de fotoreportages die ik maak.

Ieder persoon, elk stel, iedere familie heeft zijn eigen unieke verhaal, zijn eigen energie, zijn eigen kenmerken, zijn eigen sfeer en dit wil ik in mijn foto’s vastleggen. Ik denk dat mijn foto’s simpel, oprecht en met oog voor detail zijn. Zoals je ze later graag wilt onthouden.

Sterke punten bedrijf

  • Creatief: net even anders tegen dingen aan kijken
  • Licht: helder, sprankelende kleuren
  • Sfeer: oprechte emoties

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Het vastleggen van momenten in journalistieke stijl. Geen poses, geen studio maar op locatie. Een prettige omgang met elkaar waarbij we veel lachen.

Goed om te weten

Naast fotograferen ben ik ook werkzaam als psycholoog. Hoewel het voor jullie niet meteen zichtbaar zal zijn, pas ik mijn kennis uit de psychologie toe in mijn manier van fotograferen. Ik weet van tevoren goed helder te krijgen wat jullie wensen zijn en kan jullie ook op je mooist vastleggen in mijn foto’s.

Meer informatie

Stuur me gerust een e-mail met de vragen die je hebt, over de mogelijkheden en dan zullen we samen bekijken hoe we vorm kunnen geven aan jullie bruiloft wat betreft de fotografie.

Bedrijfsgegevens van Semper Lumen

Nimfkruidstraat 21
1313 JK Almere
06 4817 8315

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord