Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

SDC Verhuur voor een blijvende herinnering!

SDC-verhuur
SDC-verhuur logo

Pas na jullie trouwdag merk je hoe leuk het is om alle gelukwensen terug te lezen. De lieve, leuke en grappige berichtjes van je vrienden en familie, ze zouden eigenlijk niet maanden lang in je kast moeten verdwijnen. En gelukkig hoeft dat ook niet! Een gastenboek hoeft namelijk allang geen boek meer te zijn. Bij SDC-Verhuur kunt u gebruik van van een Videogastenboek of Polaroid direct klaar camera’s.

Huur digitaal videogastenboek

Wenspaal

De videozuil ook wel wenspaal of videopaal genoemd, is een digitaal videogastenboek voor videoboodschappen van uw familie, vrienden en kennissen. Gasten op jullie bruiloft of ander feest als babyshower, reunie of jubileum kunnen zeer eenvoudig een videoboodschap inspreken. Jullie gasten kunnen een onbeperkt aantal persoonlijke gelukswensen via de videozuil voor uw achterlaten.

Of het nu in een individueel of groepsverband is, de werking van videozuil maakt het allemaal mogelijk. Door het gebruik van de videopaal wordt u na afloop verrast met een DVD vol onvergetelijke wensen en herinneringen van jullie dierbaren.

Huur Polaroid camera’s voor een uniek gastenboek

Naast de videozuil als gastenboek kunnen jullie bij ons ook kiezen voor een direct klaar Polaroid camera’s. Hiermee kun je de gasten op de foto (laten) zetten en direct de foto meegeven of opplakken. Wij verhuren digitale direct klaar camera’s (alle foto’s kun je dan digitaal bewaren) en de analoge direct klaar camera’s. SDC Verhuur adviseert jullie graag welke camera het best bij jullie feest of evenement past.

Verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Op zoek naar de juiste ingrediënten voor een uniek feest? Dan ben je bij SDC-Verhuur aan het juiste adres. Huur bij bij ons een verlichte dansvloer (LED) met de nieuwste technologie. Wij bieden 100 pixel verlichte dansvloeren aan, met talloze verschillende kleuren en patronen. Je kunt kiezen uit 10 standaardprogramma’s (welke gemak en een avondvullend programma bieden) of op-maat-gemaakte programma’s met ons bespreken. Mocht u besluiten een verlichten dansvloer bij ons te willen huren, dan zorgen wij dat alles netjes bij u op locatie wordt opgebouwd en nadien weer wordt opgehaald.

Overige feestartikelen

Naast videozuilen en Polaroid camera’s kun je bij SDC Verhuur ook terecht voor de huur van: Rookmachine, Discolampen, ballonnenpomp, Karaokeset.
Je ziet wij werken sfeerverhogend met een blijvende herinnering.

SDC Verhuur verstuurd binnen heel Nederland en België.

Postadres: SDC Verhuur, Postbus 170, 7670 AD VRIEZENVEEN

Contactgegevens:

De Taling 12
7609 VC Almelo
Telefoonnummer: 085 303 35 94

In het kort:

  • Polaroid direct klaar camera of videozuil huren
  • Scherpe prijzen en snelle service!
  • SDC-Verhuur: Voor een blijvende herinnering
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite