RoLo-Entertainment

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Maastricht, regio Zuid Limburg

Prijsklasse

Gemiddeld

Introductie

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk en welkom bij RoLo-Entertainment. Het is bijna zover, de belangrijkste dag van uw leven staat op de planning. DJ RoLo kan er voor zorgen dat dit een dag wordt met mooie herinneringen. Meer dan 15 jaar is RoLo al professioneel actief als DJ bij diverse bruiloften, feesten clubs en cafe’s zowel in binnen- als buitenland. Door de variatie in feesten waar DJ RoLo heeft gedraaid weet hij raad met iedere bruiloft. De een wil meer klassiekers, de ander meer modern en nog een ander wil graag een goede mix van beiden. Het kan allemaal. Door een perfecte mix van de genres die door u gewenst zijn en bij uw bruiloft horen zal de dansvloer de hele avond gevuld zijn. Graag luistert DJ RoLo naar uw verzoekjes maar misschien veel belangrijker is wat wilt u absoluut niet horen.

Niet alleen de DJ is belangrijk, maar ook het licht en geluid zijn sfeer bepalend voor een geweldige avond. DJ RoLo beschikt over perfecte geluidssystemen en heeft een ruime keuze in verlichting voor iedere locatie. Groot uitbundig of juist klein en intiem het kan allemaal.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen over de diverse mogelijkheden die RoLo-Entertainment u biedt. Van standaard drive-in show tot totaal concept, zo verzorgen wij ook een compleet decor, dansvloer, lasershow, confetti shooter, podium, fotograaf, buffet, tapinstallatie, kortom alles dat nodig is om van uw bruiloft een waanzinnige happening te maken.

Sterke punten bedrijf

  • Ervaring
  • Flexibel
  • Oog voor detail

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een ervaren DJ die een goede mix maakt van de de vooraf besproken muziek en goed inspeelt op de dingen die zich op de dansvloer en eromheen afspelen. Een nette en goed afgewerkte licht en geluidsinstallatie die past bij de ruimte en het aantal gasten.

Goed om te weten

Wij kunnen alles leveren door een breed netwerk in de licht en geluidsbranche. Daardoor zeer flexibel in alle materialen.

Bedrijfsgegevens van RoLo-Entertainment

Avenue Ceramique 144
6221 KV Maastricht
06 2150 3936

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord