Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Posh Tea Time

“Op maat gemaakte taarten voor een perfecte bruiloft”

Prijsklasse

Boven gemiddeld

Korte introductie

Wij houden ervan om mensen te helpen bij het vieren van de bijzondere momenten in hun leven.

Wij creëren bruidstaarten, cupcakes, verjaardagstaarten, High Tea's en Sweet Tables. Tevens hebben we een aanbod aan wijnen en verhuren wij onze vintage collectie van serviesgoed en porselein.

Geeft u een feestje of wilt u gewoon een gezellige avond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij maken heerlijke huisgemaakte en gepersonaliseerde taarten of cupcakes om uw tafel mee te versieren. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken voor bruiloften en andere feesten zoals babyshowers, vrijgezellenfeesten en verjaardagsfeestjes.

Heeft uw zin in uw eigen High Tea? Wij brengen dit bij u huis of naar een door u opgegeven locatie locatie. U kunt kiezen voor een arrangement inclusief of exclusief onze eigen vintage collectie van porselein en serviesgoed.

Wilt u nog een extra luxueus tintje aan uw High Tea toevoegen? Dan bevelen wij ons wijnarrangement aan, geserveerd door onze eigen sommelier.

Sterke punten bedrijf

  • Unieke Bruidstaarten
  • Sweet tables

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Gepersonaliseerde en unieke designs.

Goed om te weten

Hoge kwaliteit.

Contactgegevens:

Jan van Eyckstraat 59
1318 GC Almere
Mobiele telefoon: 06 4276 6805
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite