Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Dennis de Bruijn - pianist bruiloft

“Pianist voor bij burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening, diner, receptie en feest ”

Dennis de Bruijn achter de piano
Dennis de Bruijn achter de piano
Dennis de Bruijn

Uw trouwdag

Jullie trouwdag moet natuurlijk een geweldig mooie dag zijn. Burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening, diner, receptie en feest moeten tot in de puntjes goed geregeld zijn zodat jullie volop van deze speciale dag kunnen genieten.

Bij al deze onderdelen kan het van grote meerwaarde zijn om dit mede in te vullen door live muziek. Bij deze invulling helpt pianist Dennis de Bruijn jullie graag.

Tijdens het burgerlijk huwelijk kunt u muziek kiezen die u persoonlijk raakt. Dit kan bij binnenkomst en het tekenen.

Kerkelijke inzegening

De kerkelijke inzegening kan op piano gespeeld worden maar ook op orgel. Hierbij zijn vrijwel al uw wensen mogelijk om het zo precies die sfeer te geven die jullie graag willen hebben.

Diner/receptie

Tijdens het diner kan Dennis romantische en sfeervolle muziek spelen welke de sfeer van het diner zeker zal verhogen.

Met de receptie is het mogelijk om achtergrondmuziek te spelen in vele stijlen. Met het feest kan gekozen worden voor bijna alle wensbare stijlen. Ook kunt u nummers laten spelen van uw favoriete artiesten. Dit kan van Marco Borsato tot U2 en van klassiek tot Queen.

Mogelijkheden

Voor alle onderdelen geldt dat er desgewenst een zanger, zangeres en/of violist kan worden inschakelt. Ook andere muzikanten kunnen worden ingeschakeld om het plaatje helemaal compleet te maken.

Met alle plezier, enthousiasme en professionaliteit komt Dennis de Bruijn ook jullie bruiloft van muziek voorzien, om zo jullie mooie dag nog mooier te maken!

Neem contact op of ga voor meer informatie naar de website.

Contactgegevens:

Oranje-Nassaustraat 39
3405 XJ Benschop
Mobiele telefoon: 06 2392 0496

In het kort:

  • Repertoire: klassiek maar ook populaire muziek voor burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening, diner, receptie en feest
  • Eventueel met zanger, zangeres en/of violist
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite