Dennis de Bruijn

Dennis de Bruijn Music

Benschop, regio Utrecht
|

Uw trouwdag

Jullie trouwdag moet natuurlijk een geweldig mooie dag zijn. Burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening, diner, receptie en feest moeten tot in de puntjes goed geregeld zijn zodat jullie volop van deze speciale dag kunnen genieten.

Bij al deze onderdelen kan het van grote meerwaarde zijn om dit mede in te vullen door live muziek. Bij deze invulling helpt pianist Dennis de Bruijn jullie graag.

Tijdens het burgerlijk huwelijk kunt u muziek kiezen die u persoonlijk raakt. Dit kan bij binnenkomst en het tekenen.

Kerkelijke inzegening

De kerkelijke inzegening kan op piano gespeeld worden maar ook op orgel. Hierbij zijn vrijwel al uw wensen mogelijk om het zo precies die sfeer te geven die jullie graag willen hebben.

Diner/receptie

Tijdens het diner kan Dennis romantische en sfeervolle muziek spelen welke de sfeer van het diner zeker zal verhogen.

Met de receptie is het mogelijk om achtergrondmuziek te spelen in vele stijlen. Met het feest kan gekozen worden voor bijna alle wensbare stijlen. Ook kunt u nummers laten spelen van uw favoriete artiesten. Dit kan van Marco Borsato tot U2 en van klassiek tot Queen.

Mogelijkheden

Voor alle onderdelen geldt dat er desgewenst een zanger, zangeres en/of violist kan worden inschakelt. Ook andere muzikanten kunnen worden ingeschakeld om het plaatje helemaal compleet te maken.

Met alle plezier, enthousiasme en professionaliteit komt Dennis de Bruijn ook jullie bruiloft van muziek voorzien, om zo jullie mooie dag nog mooier te maken!

Neem contact op of ga voor meer informatie naar de website.

Bedrijfsgegevens van Dennis de Bruijn Music

Oranje-Nassaustraat 39
3405 XJ Benschop
06 2392 0496

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord