Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Partyvideos.nl

“Professionele en betaalbare videoregistraties- en presentaties van bruiloften”

Bruidspaar foto gemaakt door Partyvideos.nl

Prijsklasse

Voordelig

Korte introductie

Partyvideos.nl is een jonge filmorganisatie van startende filmmakers, die betaalbare films maken voor feesten en evenementen, om daarmee hun persoonlijke stijl te ontwikkelen. Voor een unieke trouwfilm, geheel toegespitst op uw wensen, kunt u bij ons terrecht!

We creëren opvallende teasers, trailers en aftermovies met body, zonder dat dit in de kosten loopt. Wel zo prettig, gezien een bruiloft al duur genoeg is. Daarvoor werken we met een klein team van creatieve professionals, die samen met ondernemers uit verschillende branches op zoek gaan naar nieuwe manieren om feesten audiovisueel te verrijken: inventief, pakkend én voor een eerlijke prijs. Uw trouwfilm moet naar ons idee net zo bijzonder worden als de bruiloft zelf.

Uw ideeën, wensen en voorkeuren zijn hierbij voor ons van groot belang. Het gaat immers om uw dag! Onze makers gaan graag met u om de tafel om samen te brainstormen over de filmische mogelijkheden die het beste bij uw project en budget passen. Kies bijvoorbeeld uw eigen muziek, spreek geloftes in of creeër samen een videoclip, inclusief dans!

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken. Dat vinden we leuk!

Sterke punten bedrijf

  • Betaalbaar
  • Persoonlijke benadering
  • Enthousiast team

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een groep jonge filmmakers die volgens een video-op-maat-idee te werk gaan: ieder project is uniek en daar hoort naar ons idee een geheel eigen film bij.

Goed om te weten

Het gemakkelijkst houdt u ons in de gaten via social media. Wij zijn actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest.

Contactgegevens:

Infanteriestraat 53
6822 NH Arnhem
Telefoonnummer: 026 446 02 33
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite