Grand-cafe zaal Partycentrum de Zaak

Partycentrum De Zaak

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Vlaardingen, regio Rotterdam

Partycentrum de Zaak bestaat uit een drietal zalen. Alle zalen zijn uniek in hun soort en bovendien beschikken ze over alle faciliteiten die bij uw bruiloft van belang zijn. Bovendien zijn de zalen te combineren, waardoor er een prachtig complex ontstaat met een totale capaciteit van wel 450 personen.

The Ballroom

“The Ballroom” is een feestzaal met de ideale ambiance voor uw trouwfeest, diner of receptie. Met zijn sfeervolle aankleding en luxe kroonluchters geeft deze feestzaal een exclusieve uitstraling aan uw middag of avond. Voor een buffet of een diner kunt u circa 70 gasten uitnodigen, voor een feestavond circa 200 gasten.

The Lounge

“The Lounge” is een feestzaal wat aanvoelt als thuiskomen waardoor het zeer geschikt is het vieren van een verjaardag. Het is een knus toonende maar een verrassend ruime feestzaal met 2 luxe zithoeken en een ruime bar. Deze feestzaal is door de knusse setting zeer geschikt voor kleinere groepen, maar ook de gotere partijen tot uiterst circa 150 genodigden kunnen er feesten.

The Grand Cafe

Ons warme, gezellige Grand Cafe is uitermate geschikt om à la carte te dineren. Naast de 40 zitplaatsen om te dineren is het eenvoudig het Grand Cafe om te toveren tot een uitstekende feestlocatie om uw verjaardag, jubileum of bedrijfsborrel te houden. U kunt hier met wel 100 personen terecht. De karakteristieke bar vormt het hart van het Grand Cafe.

Het Grand Cafe is uitermate geschikt als ontvangst- of receptie-ruimte voor uw feest.

Onze kracht

Op uw eigen feest wilt u genieten, praten en feesten en u vooral geen zorgen maken. Dat doen wij voor u. De kracht van ”de Zaak” is dat er aandachtig geluisterd wordt naar uw wensen en deze ook ten uitvoering gebracht worden, ongeacht de grote van de partij.

Bij ons draait alles om kwaliteit en service en persoonlijke aandacht voor een redelijke prijs, want uw féést moet onvergetelijk worden en niet de rekening!!

Bedrijfsgegevens van Partycentrum De Zaak

Doggerstraat 1
3134 KD Vlaardingen
010 234 13 53

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord