Logo the Nature of Dance

Openingsdans Utrecht

(3 Beoordelingen)
5 van 5 sterren
Utrecht, regio Utrecht

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Openingsdans is het adres waar je jouw bruiloft nog specialer kunt maken door een speciale openingsdans te oefenen voor wanneer de belangrijke dag daar is. Met de hulp van Openingsdans kan alles van tevoren tot in de puntjes geregeld worden. Er is een groot aantal mogelijkheden, van voice-overs op de dag zelf tot aan een online trainingsbibliotheek zodat je overal de dans kunt oefenen wanneer jullie daar tijd voor hebben.

Sterke punten bedrijf

 • Privé dansles (efficiënter dan groepsdansles)
 • Op maat gemaakte choreografieën
 • Mogelijkheid tot het mixen muzieknummers
 • Video opname van de danspassen
 • 7 dagen per week les mogelijkheden, via de website in te plannen en te verzetten
 • Voldoende ervaring (bestaat sinds 2007)

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een training voor de dans bij Openingsdans levert jullie trouwdag iets waardoor het nog gedenkwaardiger en intiemer wordt!

Goed om te weten

Op de website zijn leuke voorbeelden te bekijken.

Bedrijfsgegevens van Openingsdans Utrecht

Ambachtsweg 33
3542 DE Utrecht
06 5367 8361

Rankings

(3 Beoordelingen)
5 van 5 sterren

5 ster 100%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

 • Geslaagd Feest!!

  Door Jolanda ( 2019-04-29 , 17:08 )

  Hi Vincent, we zijn weer terug van een geweldige huwelijksreis. De bruiloft was echt helemaal te gek, mede door de fantastische openingsdans die we van jou geleerd hebben 1000x dank!!! We hebben er zoveel leuke reacties op gehad en het feest daarna kon niet meer stuk, het ging HELEMAAL los! En nog iets heel leuks: De DJ van SKyFly appte het volgende ’de teksten die je aangeleverd hebt ga ik ook vaker gebruiken want ik heb gemerkt dat ze werken”. Jullie teksten dus, geweldig toch! Heel, heel erg bedankt.

 • Ging Super

  Door Lieke ( 2019-04-20 , 14:47 )

  Wij hebben een fantastische dag gehad zaterdag en van alles enorm genoten! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten! We hebben er echt van genoten de dans samen te kunnen doen. Hij verliep (bijna) helemaal goed en de band speelde het ook fantastisch, want we hadden het eigenlijk helemaal niet door. Wij zaten echt helemaal in het moment! Wij hebben echt mega veel enthousiaste reacties gehad van onze gasten. Vooral omdat veel vrienden van Mark dit helemaal niet verwacht hadden, was het extra gaaf! Ontzettend bedankt, de openingsdans was de grote verrassing van onze kant naar onze gasten toe!

 • Geweldig genoten

  Door P. Smits ( 2019-03-28 , 21:19 )

  Dankzij Vincent hele leuke lessen gehad. Wij waren niet de soepelste in dansen, maar hij heeft er een hele mooie, en op maat gemaakte openingsdans van gemaakt.

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord