Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Oldtimerbeleving.nl

“Prachtige en goed onderhouden oldtimers”

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Bij de dag van je dromen hoort ook de auto van je dromen. Rijd in een van onze prachtige oldtimers met uw partner naar het jawoord.

U en uw partner verdienen een onvergetelijke trouwdag. Geef dus uw dag een extra exclusief tintje door een van onze oldtimers als trouwauto te huren. U mag zelf rijden maar als u wilt, kunt u zich ook laten rijden door een van onze chauffeurs.

Betrouwbaarheid

De oldtimers worden door specialisten en liefhebbers, per merk, onderhouden en gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid. Hierdoor wordt de kans op een teleurstelling tot een minimum beperkt.

Zelf rijden

U mag in de meeste oldtimers zelf rijden maar als u wilt kunt u ook een chauffeur huren. Prachtige, goed onderhouden oldtimers tegen een schappelijke prijs.

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Prachtige, goed onderhouden oldtimers tegen een schappelijke prijs.

Goed om te weten

Vooraf bezichtigen van de oldtimer met een proefritje is mogelijk. Ook hebben we een breng- en haalservice zodat bruidsparen op de trouwdag zelf alleen maar hoeven in te stappen en klaar zijn om te gaan rijden.

Contactgegevens:

Gastelseweg 41
6021 GK Budel
Mobiele telefoon: 06 1413 0269
Bedrijf opslaan in je checklist