Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Ohlala Weddings

“Weddingplanner, ceremoniemeester of wedding stylist”

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Ik ben Ingeborg, eigenaresse van Ohlala Weddings. Na het plannen van de bruiloft van vrienden en mijn eigen bruiloft wist ik het zeker: 'Dit is wat ik wil!'. Ik haal enorm veel plezier uit het begeleiden van bruidsparen in de ontzettend leuke tijd voor en tijdens de bruiloft. Ik zorg ervoor dat genieten het enige is wat het bruidspaar hoeft te doen.

Samen maken we er een supertoffe,unieke en onvergetelijke dag vol met liefde en plezier van! Als jullie zelf de planning willen doen dan kunnen jullie mij ook alleen als ceremoniemeester of wedding stylist inhuren.

Sterke punten bedrijf

  • Persoonlijk
  • Creatief
  • Nuchter

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een toegewijde weddingplanner, ceremoniemeester of wedding stylist. Ik ga voor jullie op zoek naar de beste en leukste leveranciers zodat jullie een bruiloft krijgen die helemaal bij jullie past. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat alles naar wens en dan nog beter verloopt!

Goed om te weten

Ik kan ook alleen als ceremoniemeester of wedding stylist ingehuurd worden als jullie graag zelf de planning en organisatie in handen willen houden.

Contactgegevens:

Loevestein 33
6714 BS Ede
Mobiele telefoon: 06 4354 4762
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite