Odetteforevergezond

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Rotterdam, regio Rotterdam

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Odette Karsdorp Voedingscoach

Ik ben Odette Karsdorp voedingscoach en yoga docente studerend aan de Hoge school Rotterdam leraar Gezondheidszorg en Welzijn.

Ik houd mij al jaren bezig met gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Nu wil ik dit graag ook met anderen delen. Heden heb ik mij toegelegd om mensen in eerste instantie hun lichaam te gaan reinigen d.m.v. een natuurlijke detox. De reset knop in jou eigen lichaam.

Sterke punten bedrijf

  • Persoonlijke begeleiding
  • Natuurlijke producten
  • Stimulerende coaching

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Strakker in je vel voor je bruiloft?

Ik kan jou of jullie helpen om in 9 dagen 3 tot 8 kilo en ruim 20 centimeter in omvang te verliezen, om b.v. toch voor die ene prinsessen bruidsjurk te kiezen of voor dat prachtige pak!

Natuurlijk Detox, Persoonlijke Begeleiding
Het gaat om een natuurlijke Detox van 9 dagen waarbij ik je iedere dag persoonlijk begeleid waar nodig.

In 9 dagen ga jij jouw lichaam reinigen en ontdoen van alle afvalstoffen. Je geeft je lichaam weer een oppepper en brengt het in de vet-verbrandings-stand! Het detox programma is o.b.v. Aloë Vera waarmee je je lichaam in 9 dagen reset. Je stofwisseling wordt aangewakkerd zodat je meer en beter gaat verbranden. Je darmen worden op een natuurlijke manier schoon gemaakt waardoor je tijdens en na de detox meer vitaminen en mineralen uit je voeding opneemt en daardoor energieker en fitter voelt.

Goed om te weten

Alleen Maar Natuurlijke Producten

Deze detox bevat alleen maar natuurlijke producten, anders zou ik dit namelijk nooit aanbevelen!

Zelfs na de detox zal je het verschil voelen, je blijft stralen en je voelt energieker dan ooit! De detox blijft ook door werken als je ermee gestopt bent, zodat je ook na de detox met een gezonde levensstijl nog meer kilo’s blijft afvallen.

Extra informatie

Dit is geen gewichtsverlies programma, maar een puur natuurlijke detox ( de reset van jou innerlijke lichaam ) met prettige bijwerkingen. Het is tevens een perfecte start voor mensen die hierna nog meer kilo’s willen verliezen!

Bedrijfsgegevens van Odetteforevergezond

Hofstedestraat 20
3022 RE Rotterdam
06 1441 5058

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord