Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Nozza wedding & event design

“Een bruiloft die net even leuker, unieker en anders is”

Hellen Meijer
Logo Nozza Wedding & Event Design
Bruidspaar met Nozza Wedding & Event Design
Bruidspaar op de fiets met Nozza Wedding & Event Design
Bruidspaar muziek maken met Nozza Wedding & Event Design

Net even leuker, unieker, anders!
Jullie willen een persoonlijke bruiloft. Een bruiloft die bij júllie past. Een bruiloft die net even leuker, unieker en anders is. NOZZA helpt graag bij de organisatie van (een deel van) jullie bruiloft. Op enthousiaste en professionele wijze nemen wij alle zorg uit handen. Jullie ideeën en wensen staan daarbij natuurlijk centraal. Wij regelen precies die unieke bruiloft die jullie voor ogen hebben. Zo kunnen jullie ontspannen naar de bruiloft toeleven en op de dag zelf zorgeloos genieten!

Tijdsbesparing

Een bruiloft vergt vele uren aan voorbereiding. Hiervan nemen wij graag een groot deel voor onze rekening, zodat jullie geen stress ervaren tijdens de voorbereidingen.

Ervaring

Uit ervaring kennen wij de mogelijke valkuilen en knelpunten die zich kunnen voordoen bij de organisatie van een bruiloft en zijn daardoor in staat jullie optimaal te adviseren.

Marktkennis

NOZZA beschikt over een uitgebreid netwerk met betrouwbare en kwalitatief goede leveranciers. Deze kennis delen wij graag met jullie.

Maatwerk voor elk budget

Om de bruiloft te realiseren die bij jullie past, leveren wij uitsluitend maatwerk. Maar wat jullie ook in gedachten hebben, de weddingplanner van NOZZA past in elk budget!

Creativiteit & originaliteit

Wij volgen de markt op de voet en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste trends en de leukste adresjes. Zo wordt jullie bruiloft net even leuker, unieker, anders...

Contactgegevens:

Wildrijklaan 4
2171 RG Sassenheim
Mobiele telefoon: 06 2701 8083
E-mailadres: info@nozza.nl
Website: www.nozza.nl

In het kort:

  • Weddingplanner full-, deel- en s.o.s.-service
  • Ceremoniemeester
  • Organisatie van o.a. vrijgezellenfeest, jubileumfeesten
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite