Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Nature of Dance Rotterdam

“Is een dansschool die gespecialiseerd is in openingsdansen”

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

The Nature of Dance is een dansschool die gespecialiseerd is in openingsdansen. Zij verzorgt jaarlijks voor meer dan 150 bruidsparen een op maat gemaakte choreografie.

De openingsdans is dé sfeer bepalende factor voor het bruiloftsfeest. Dit is het moment waarop jij en je aanstaande de feestavond openen voor vrienden en familie.

Sterke punten bedrijf

  • In korte tijd een mooie openingsdans leren
  • Optimale voorbereiding
  • Flexibele planningsmogelijkheden

Ervaring

Onze trainers zijn erin geoefend om in een korte tijd een mooie openingsdans aan u te leren. Onze trainers hebben jarenlange danservaring en hebben allemaal minimaal in de A-klasse Amateurs van de NADB gedanst. De hoofdklasse is de hoogste wedstrijdklasse bij de Nederlandse amateurs, daarna volgt de A-klasse. Verder zijn er nog de B, C, D, nieuwelingen en debutanten 2, 3 en 4 klasse.

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Onze docenten helpen je met een optimale voorbereiding, afgestemd op de wensen van jou en je partner. Of jullie nu op zoek zijn naar een eenvoudig basis programma of een spetterende dansshow, wij zorgen ervoor dat jullie volop van het moment kunnen genieten.

Goed om te weten

Vanwege onze flexibele planningsmogelijkheden kan in spoedgevallen zelfs in slechts enkele dagen een openingsdans worden aangeleerd. Wij hebben lesmogelijkheden doordeweeks overdag en in de avond en in het weekend.

Extra informatie

The Nature of Dance is inmiddels meer dan 5 jaar een begrip en is de eerste en enige dansschool in Nederland die met haar zelf ontwikkelde unieke formule in staat is om in een korte periode een compleet pakket aan te bieden.

Contactgegevens:

Tollensstraat 42b
3035 NJ Rotterdam
Mobiele telefoon: 06 4871 5391
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite