Livingcolours fotografie

Bovensmilde, regio Drenthe

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Ben je op zoek naar een enthousiaste en spontane fotografe? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Sterke punten bedrijf

  • Kleurrijke fotografie
  • Sprookjesachtige fotografie
  • Enthousiaste en spontane fotografe

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Je hebt plannen om te gaan trouwen of wellicht wacht je nog op het huwelijksaanzoek maar wil je alvast even kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bruidsfotografie.

Een huwelijksdag is één van de mooiste en bijzondere dagen van je leven. Er gaat veel planning en voorbereiding aan vooraf maar als de dag is aangebroken wil je van elk moment kunnen genieten. Een geschikte fotograaf zoeken staat vaak, naast uiteraard de bruidsjurk, op een belangrijke plek in de planning. Dit is zeker niet raar want ook na de bruiloft wil je door middel van de foto’s terugblikken op deze mooie dag om er zo nog langer van te kunnen genieten.

Ieder bruidspaar heeft zo zijn eigen wensen en ideeën qua fotografie. Op mijn website staan een aantal foto’s van bruidsparen die jullie zijn voorgegaan. Je kunt je voorstellen dat dit maar een kleine selectie is.

Van bruidsreportage tot beauty, Livingcolours verzorgt het graag!

Als er interesse is om mij in te huren als fotograaf voor jullie bruiloft zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Zo kan ik een goed beeld krijgen wat bij jullie past en kunnen we bespreken wat jullie wensen zijn. We kunnen dan ook samen nog naar mijn foto,s kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ik denk ook graag mee voor een geschikte fotolocatie.

Ik werk graag open en transparant, vandaar dat jullie op mijn website ook de tarieven kunt zien van een fotoreportage. Willen jullie graag iets anders dan staat vermeld bij de tarieven? Geen probleem. Laat mij weten wat de wensen zijn voor de bruiloft en dan ontvangen jullie van mij de mogelijkheden met bijbehorend tarief. Om de mogelijkheden bij bruidsfotografie verder uit te breiden werk ik samen met Esmeralda de Vos. Zij kan extra worden ingehuurd als second shooter tijdens de bruiloft. Op deze manier zijn er nog meer mogelijkheden.

Naast fotograferen is het ook mogelijk om door Livingcolours het bruidskapsel en bruids make-up te laten verzorgen. Bekijk voor de diverse mogelijkheden de website livingcolours visagie.

Goed om te weten

Livingcolours heeft 3 pakketten om uit te kiezen. In elk pakket zit een digitaal album.

Bedrijfsgegevens van Livingcolours fotografie

Seringenstraat 11
9421 SJ Bovensmilde
06 2348 3454

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord