Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Laurens de Waard fotografie

“Ongedwongen bruidsfotografie in heel Nederland”

Prijsklasse

Onder gemiddeld

Korte introductie

Het is bijzonder om als bruidsfotograaf een bruiloft van zo dichtbij mee te maken, en tot in detail vast te mogen leggen!

Ik doe dit dan ook met veel passie en plezier. De momenten worden vastgelegd zoals ze zijn, zonder dat ik daar zelf een (storende) invloed op uit wil oefenen. Natuurlijk zal ik op de momenten dat het gewenst is, als bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot of bij familiefoto’s, wel graag even de touwtjes in handen nemen.

Mijn foto’s geven een puur, ongedwongen en goed beeld van jullie dag, wat de komende jaren nog met veel plezier bekeken zal worden.

Sterke punten bedrijf

  • Alles tot in detail vastgelegd zonder storende aanwezigheid
  • Scherpe en heldere all-in prijzen
  • De mogelijkheid bedankfoto's op locatie te drukken: ik hoef dus niets van jullie dag te missen!

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een gezellige samenwerking, zowel in de voorbereiding, als op de dag zelf, als bij het afleveren van de foto's. Ik houd van heldere communicatie, en vind het geweldig om vast te leggen hoe jullie stralen op jullie trouwdag!

Goed om te weten

Ik werk graag met natuurlijk licht, je zal me dan ook zelden zien flitsen. Hierbij hoort professionele apparatuur, die onder donkere omstandigheden nog perfect functioneert. Ook houd ik van puur en ongedwongen, en maak ik er geen modeshoot van. Natuurlijk stuur ik waar nodig en gepast is wel bij zodat jullie er perfect op staan!

Extra informatie

Leuk extra'tje: Ik werk samen met mn vrouw Ravinia, van byRavinia. Ze kan bijvoorbeeld jullie bruidsboeket en overig bloemwerk voor jullie trouwdag leveren. In combinatie kunnen we een interessante korting bieden.

Contactgegevens:

Admiraal de Ruyterstraat 83
3361 VB Sliedrecht
Mobiele telefoon: 06 3059 4538
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite