Kostuum Ambassade

Bussum, regio Het Gooi

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Willen jullie van het kopen van je trouwkleding echt een belevenis maken? Wij garanderen dat jullie daarin bij ons slagen. Naast een luxe collectie hebben we ook betaalbare trouwkleding en kunnen jullie beide de winkel met een volledige outfit verlaten. Ook bieden wij de mogelijkheid om een pasafspraak te maken op een doordeweekse avond.

Sterke punten bedrijf

  • Servicegerichtheid
  • Persoonlijke aandacht

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een complete outfit voor de bruidegom is bij ons al verkrijgbaar voor € 649,-. Je bent dan aangekleed van schoen tot das van perfecte kwaliteit! In de winkel hangt de nieuwste collectie van Kimo en Digel. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuze aan trouwkostuums van uitlopende collecties met hoge kortingen op merken als Wilvorst, Tziacco en Humberto. Natuurlijk ben je ook voor de losse accessoires van harte welkom! Deze kunnen wanneer nodig in vele kleuren en motieven besteld worden. Voor een perfect advies werken wij bij voorkeur op afspraak (vrijblijvend).

Goed om te weten

Voor leuke recensies, kijk eens op onze Facebook pagina.

Extra informatie

Passen op alle doordeweekse avonden, niet vergeten even een afspraak te maken.

Bedrijfsgegevens van Kostuum Ambassade

Havenstraat 33
1404 EL Bussum
06 4112 7328 | 035 524 28 03

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord