Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Koningkaart

“Trouwkaarten: klassieke, hippe en trendy, stoer of retro & vintage”

Logo Koningkaart

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Koningkaart is in 2003 begonnen als geboortekaartjessite onder de naam Ukkepuk.nl. Op het moment dat we ons assortiment wilden verbreden is er voor een nieuwe naam gekozen namelijk Koningkaart. Sinds de naamswijziging in 2008 worden er ook trouwkaarten en kerstkaarten verkocht. In 2009 is de website volledig geautomatiseerd met een online ontwerptool zodat klanten zelf hun kaart naar wens kunnen ontwerpen. En dat wordt zeer gewaardeerd. Inmiddels weten heel veel mensen de weg naar Koningkaart te vinden en daar zijn we trots op.

Sterke punten bedrijf

  • Goede kwaliteit drukwerk
  • Snelle levering
  • Tekst zonder spel- en typefouten

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Kwaliteit vinden wij belangrijk! We vinden dat het drukwerk perfect in orde moet zijn en als extra service worden ook alle bestellingen door ons nagekeken op spel- en typefouten.

Goed om te weten

We denken graag met u mee. Dus bel ons gerust om de opmaak van uw trouwkaart te bespreken. Wellicht kunnen wij nog tips geven voor een perfect resultaat. Wilt u een aanpassing van het ontwerp of heeft u een eigen idee? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Extra informatie

Onze website heeft een unieke ontwerptool waarmee u de trouwkaarten zelf kunt maken. Er is ook een mogelijkheid om een volledig eigen ontwerp te maken.

Contactgegevens:

Joliotplaats 17
3069 JJ Rotterdam
Telefoonnummer: 010 213 14 15
Mobiele telefoon: 06 2490 0577
Bedrijf opslaan in je checklist